De energiecrisis dwingt mensen om manieren te zoeken om energie te besparen. De beste manier? Je huis beter isoleren door ramen en deuren te vervangen. Want 10 tot 40% van een gevel bestaat nu eenmaal uit glas. Een grote oppervlakte waardoor veel warmte verloren kan gaan.

Wist je dat er een heleboel premies zijn om van te profiteren. Wij zetten ze hier allemaal op een rijtje.

Isolatie op maat van jouw behoeften

Onze systemen sluiten meteen perfect aan op jouw specifieke noden, wanneer het op thermische isolatie en lichtinval aankomt. Reynaers Aluminium heeft voor elk type woning een systeem met passende isolatie: van standaard over HI tot HI+
HI staat voor High Insulation.

MasterLine 8 ramen en deuren – Superieure isolatie en slank design

De MasterLine 8-reeks  kent 3 verschillende isolatieniveaus, die worden verkregen door de integratie van slimme materialen. In de MasterLine 8-HI+ worden bijvoorbeeld innovatieve isolatiestrips geïntegreerd. Die zorgen ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden, om zo te voldoen aan de strenge eisen van lage-energiewoniengen en passiefbouw. Kortom: de ideale oplossing voor huizen met een hoge isolatiegraad en een laag energieverbruik – en zelfs voor passiefhuizen.

  • MasterLine 8 voor woningen die moeten voldoen aan de standaard EPB-eisen
  • MasterLine 8 HI voor lage-energiewoningen
  • MasterLine 8 HI+ voor passiefbouw

Voor de standaard MasterLine 8 volstaat dubbele beglazing. Beide HI-versies kunnen worden gecombineerd met dubbel- of driedubbelglas.

MasterLine 10 ramen en deuren– Voldoet zelfs aan de strengste normen van passiefbouw

MasterLine 10 wordt dan weer uitsluitend in de passiefbouw toegepast. Deze toepassing biedt een nog hogere isolatiewaarde. Zeg maar: de allerhoogste op de markt.

SlimLine 38 ramen en deuren – Sterke isolatie en ultraslank design  

De SlimLine 38-reeks combineert zijn ultraslande design met 2 isolatieniveaus, en is geschikt voor talloze projecten – van eigentijdse renovatie tot lage-energiewoningen. Zo is SlimLine 38 verkrijgbaar in twee versies, afhankelijk van het beoogde isolatieniveau. Beide versies hebben een sterk geïsoleerd driekamersysteem dat geschkt is voor dubbele beglazing. De standaard SlimLine 38 garandeert alvast sterke thermische prestaties, die tegemoetkomen aan alle hedendaagse eisen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprjecten. Wie nog een stapje verder wil gaan, kiest voor de SlimLine 38-HI: die maakt meteen ook driedubbele beglazing mogelijk.  

  • SlimLine 38 voor woningen die moeten voldoen aan de standaard EPB-eisen
  • SlimLine 38 HI voor lage-energiewoningen

Schuiframen

Ook de schuiframen ConceptPatio, MasterPatio en HiFinity en de ConceptFolding-vouwramen zijn standaard, hoog- en superisolerend en kunnen worden gebruikt om gewone renovatie- of nieuwbouwwoningen, lage-energiewoningen en passiefhuizen passend te isoleren.

"Het juiste design, de perfecte isolatie. Dit is duurzame schoonheid in lijn met jouw leven."

Energie besparen met Reynaers Aluminium dankzij vernieuwende isolatietechniek

De ramen en deuren van Reynaers Aluminium hebben een hoog isolatieniveau. Reynaers Aluminium bereikt dat niveau met een vernieuwende isolatietechniek. Dankzij dikke met glasvezel versterkte polyamidestrips, blinkende folie rond de strips, een dubbele thermische brug, de combinatie van 3 isolerende kamers in specifieke vormen en de juiste dosis schuim garandeert Reynaers Aluminium dat elk systeem optimaal isoleert en het warmteverlies in huis minimaliseert.

Ook de keuze van je glas heeft invloed op je energieniveau, Lees hier welk glas je best kiest. 

 

Ontvang het gratis inspiratieboek ramen en deuren

Laat je inspireren door de realisaties van Reynaers Aluminium

  • Inspiratie voor jouw project
  • Referenties en realisaties
  • Gedrukt of digitaal

Ontvang het gratis inspiratieboek