Ramen en deuren van Reynaers Aluminium: isolatie en ventilatie

Goed isoleren is belangrijk. Voor je energiefactuur aan het einde van de maand en om te voldoen aan de geldende regels bij het bouwen of renoveren van een woning. Gelukkig houden de Reynaers raam- en deurprofielen rekening met al die factoren.

Kiezen voor Reynaers ramen en deuren is kiezen voor thermisch en akoestisch geïsoleerde profielen. Niet alleen de koude hoort buiten, ook lawaai is niet aangenaam in je woning. Daarom zijn Reynaers profielen thermisch onderbroken, voorzien van een polyamidestrip en een akoestische dichting. Die voorkomen binnendringende koude en lawaai. Reynaers heeft verschillende reeksen in zijn gamma, die telkens meer of minder geïsoleerd zijn. Zo is er altijd een profiel dat bij de aard van je project past.

Isolatie alleen is niet voldoende. Doordat we onze woningen steeds beter isoleren blijven schadelijke stoffen zoals vocht en CO2 meer in de lucht hangen. Daarom is ventilatie van groot belang. Net om die reden bracht Reynaers Aluminium het ventilatieprofiel Ventalis op de markt. Dit profiel wordt geïntegreerd in je raam- of deurkader. De units regelen zelf de mate van ventilatie afhankelijk van de winddruk. Nu is er ook een akoestische versie van Ventalis beschikbaar. Zo geniet je nog meer stilte van frisse lucht.