Skip to main content
Reynaers aluminium slimwall 35 façade

Grenzeloos uitzicht met de nieuwe SlimWall 35 aluminium gevels

Hoe creëer je bij het ontwerpen van moderne gebouwen een uitnodigende gebouwschil die zowel functioneel als minimalistisch is? Ons ontwikkelingsteam ging de uitdaging aan en kwam met een elegante oplossing: de SlimWall 35 glasgevel. De nieuwste innovatie in het Reynaers-gamma van aluminium vliesgevels helpt je om een weids uitzicht en een comfortabel binnenklimaat te creëren. Het ultraslanke, Passive House-gecertificeerde ontwerp biedt een duurzaam antwoord op al jouw bouwbehoeften.

SlimWall 35 glasgevels fleuren je dag op. Geen logge frames meer die je uitzicht belemmeren. In plaats daarvan heeft dit unieke systeem stevige en toch minimalistische profielen die grote glasoppervlakken mogelijk maken. Binnen ervaar je openheid en comfort in een overvloed aan natuurlijk daglicht. Aan de buitenkant word je begroet door een elegante aluminium gevel die naadloos aansluit op andere (opengaande) elementen. Deze combinatie maakt SlimWall 35 ideaal voor ruime woningen in het hogere segment of luchtige openbare gebouwen, zoals restaurants of winkels.

Reynaers Aluminium SlimWall 35 façade in office building.

Veilige en duurzame oplossing

SlimWall 35 is gebaseerd op tientallen jaren ervaring en ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook veilig. Geniet van inbraakwerende (RC2) robuustheid tot twee verdiepingen hoog door te kiezen voor verhoogde elementen met hoogisolerende glaspanelen. Veiligheid en comfort komen samen in één nette geveloplossing die jouw project bescherming biedt zonder uitzondering.

Vervolgens is SlimWall 35 gemaakt met toekomstige generaties in gedachten. Onze ingenieurs hebben het productieproces van het systeem geoptimaliseerd om afval zoveel mogelijk te beperken. En minder afval betekent minder impact op onze planeet. Bovendien biedt de elegante gevel met optionele driedubbele beglazing Passiefhuis gecertificeerde thermische isolatie. Zoals je ziet, is SlimWall 35 altijd een verantwoorde keuze.

Slanke profielen, creatieve vrijheid en Passive House prestaties:
SlimWall 35 voldoet aan alle eisen.

Derk Borsten
Teamleider Vliesgevel Ontwikkeling

Maak het je eigen

Om onbeperkte creatieve vrijheid te bieden, is er veel aandacht besteed aan het veelzijdige ontwerp van SlimWall 35. De slanke 35 mm profielen passen perfect bij onze premium HiFinity schuifdeuren en onze Paralline bekledingsoplossingen. Toch kun je SlimWall 35 ook combineren met andere systemen van Reynaers Aluminium - zoals gordijngevels, ramen en deuren - om een unieke, eigentijdse gebouwschil te creëren.

Derk Borsten, hoofd van het Curtain Wall Development Team, benadrukt de unieke voordelen van deze slanke oplossing: "Door nauw samen te werken met onze partners hebben we een unieke glasgevel gecreëerd die aan alle wensen van de klant voldoet. De beperkte profielbreedte van SlimWall 35, de veelzijdige ontwerpopties en de Passive House gecertificeerde thermische prestaties maken het tot een uniek systeem in ons vliesgevelassortiment. Het is de meest complete oplossing voor al uw hedendaagse woningbouw- of commerciële bouwprojecten."

  • Reynaers Aluminium SlimWall 35 façade in hotel.
  • Reynaers aluminium slimwall 35 façade
  • Reynaers Aluminium SlimWall 35 façade in office building.
  • Reynaers Aluminium SlimWall 35 opening element.

Reynaers Aluminium biedt een brede selectie hoogwaardige aluminium geveloplossingen. Bekijk onze systemen vandaag nog door op onderstaande knop te klikken.

Lees meer