Skip to main content
MasterLight in a modern villa.

De sky is the limit: MasterLight wint Archiproducts Design Award

Eind 2023 werd onze lichtstraat MasterLight bekroond op de Archiproducts Design Awards in Milaan. Als onderdeel van een selecte groep deelnemers behaalde Reynaers Aluminium de overwinning in de categorie "Bouwschil".

Tijdens de jaarlijkse Archiproducts Design Awards (ADA's) komen architectuurmerken samen om creatieve uitmuntendheid in al zijn vormen te vieren. De categorieën variëren van meubilair tot systeemcomponenten en bouwmaterialen. Een jury van professionele experts beoordeelt producten op hun baanbrekende ontwerp, waarbij wordt gekeken naar duurzaam materiaalgebruik, innovatieve vormen en het potentieel om de levenskwaliteit van de gebruikers te verbeteren.

Na een strenge selectie kwam MasterLight van Reynaers Aluminium als eerste uit de bus in de categorie "Bouwschil". Het heldere ontwerp van het systeem en de integratie van energiezuinige driedubbele beglazing gaven de doorslag en bezorgden de lichtstraat zijn allereerste internationale prijs.

Unieke dakraamoplossing

Het succes van MasterLight is te danken aan de jarenlange ervaring van de ontwerpers. Bart Vets en Ronny Van Laer, die 35 jaar geleden op dezelfde dag bij Reynaers Aluminium begonnen, zijn dankbaar voor de erkenning: "Het is altijd leuk om te zien dat hard werk wordt beloond. We zijn trots op deze ADA award, want het is het directe resultaat van een intense groepsinspanning door ons team van gepassioneerde collega's. MasterLight verbetert het dagelijkse wooncomfort van mensen door een heldere gebouwuitbouw te creëren, zelfs bij bijna vlakke dakhoeken. De lichtstraat biedt uitstekende thermische resultaten en de optionele drievoudige beglazing maakt het de perfecte duurzame keuze. Met MasterLight is de sky the limit!"

Archiproducts design awards.

Proficiat aan alle collega's van Reynaers Aluminium die betrokken waren bij de creatie van dit unieke systeem! Meer weten? Ontdek het MasterLight systeem door op onderstaande knop te klikken.

Lees meer