Ventilatie bij het luchtdicht plaatsen van je Reynaers Aluminium ramen en deuren

Energiezuinig en luchtdicht bouwen zijn voor elk (ver)bouwproject belangrijke elementen om rekening mee te houden. Bijgevolg heeft elke woning steeds meer ventilatie nodig. Ook bij de plaatsing van je schrijnwerk speelt ventilatie een belangrijk aspect. Daarom heeft Reynaers Aluminium de Ventalis ventilatie-units in zijn gamma.

Reynaers Aluminium is een pionier in het luchtdicht plaatsen van je aluminium schrijnwerk. Luchtdichtheid is een belangrijk aspect van een energiezuinige woning en een must voor een passief of lage-energie woning.  Daarom is ventilatie van groot belang wanneer je aluminium ramen en deuren luchtdicht geplaatst worden.

Reynaers Aluminium ontwikkelde de Ventalis ventilatie-units. Deze ventilatieprofielen worden onzichtbaar geïntegreerd in jealuminium raam – of deurkader. De units regelen zelf de mate van ventilatie op basis van de winddruk. Dit zorgt voor een aangename instroom van frisse lucht zonder dat er tocht ontstaat. De ventilatie-units hebben 5 verschillende standen zodat jijzelf de gewenste stand kan kiezen aan de hand van de ventilatie die je nodig hebt.

Nieuw! Vraag zeker ook naar de akoestische versie van Ventalis. Zo geniet je in alle stilte van verse lucht.