Reynaers Aluminium introduceert Verborgen Vleugel in MasterLine 8 – raamsysteem

 
Reynaers Aluminium lanceert de Masterline Verborgen Vleugel en vervolledigt daarmee de Masterline 8 raamreeks. De 3 andere designvarianten (functioneel, deco en Renaissance) en 3 verschillende isolatieniveau ’s (standaard, HI en HI+) maken van de Masterline 8 ramen een uitermate performante reeks. 
 
MasterLine 8 legt de nadruk op architecturale vrijheid en beantwoordt tegelijk aan de strengste eisen op het vlak van thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid. De 3 bestaande designvarianten uit het MasterLine 8 gamma worden aangevuld met het Verborgen Vleugel profiel. In deze uitvoering verdwijnt de opengaande vleugel volledig achter het kaderprofiel waardoor draai- of draaikipramen hetzelfde uitzicht krijgen als vaste ramen en de gevel een zeer strakke en minimalistische uitstraling krijgt.
 
 De nieuwe Verborgen Vleugel ramen zijn net zoals de designvarianten Functioneel, Renaissance en Deco, beschikbaar in 3 isolatieniveaus: Standaard, HI en HI+ en zijn dus uitermate geschikt voor woningen met hoge isolatie-eisen, laag energieverbruik en zelfs passiefwoningen.