Design

Dankzij de huidige trends in nieuwe materialen, een passie voor innovatie en technische mogelijkheden heeft de architect een wereld van kansen voor het grijpen. Met de hulp van technologie- en bouwspecialisten kan hij fantastische nieuwe lijnen en vormen ontwerpen en niet alleen zijn designdoelstellingen realiseren maar ook antwoorden bieden op de specifieke functies van een gebouw.

Design

Top projecten

Bekijk alles

A3 - Advanced Architecture Apartments: inspirerende verbeelding

Esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid zijn de drie definiërende componenten van de architectuur van A3.
Video

Reynaers Campus: Experience Centre

INNOVATIEF SAMENSPEL TUSSEN ARCHITECTUUR EN ALUMINIUM
Video

Buftea Residence

Deze gelijkvloerse woning, gelegen tussen een bos en een meer in Roemenië, verenigt vorm met functie in harmonie met de natuur. 

Nationaal centrum voor natuurkundige en technologische wetenschappen

De creatieve en innovatieve uitstraling van het centrum is bedoeld om een wetenschappelijke carrière te promoten bij jongeren, nieuw talent aan te trekken en een inspirer...
Video

Philips Light Tower Lofts

Architect Paul Diederen neemt u mee voor een virtuele rondleiding door het project zodat u de ruimtes en oplossingen kunt ervaren alsof u er zelf bent....

Four Seasons Hotel

Het Four Seasons Hotel van SOM in Bahrein is met zijn ongebruikelijke compositie van betonnen pieren en zwevende elementen een nieuw visueel baken in de stad.
Video

Barco One Campus

Transparantie vormt het centrale thema voor “The Circle”, het nieuwe hoofdkantoor van de Belgische technologiereus Barco. 
Project database

Vooruitblik

Bekijk alles

KULAB

KULAB is a modern, eye-catching building at the campus entrance of the faculty of Industrial Sciences and Biosciences in Bruges, Belgium. 

Belgische ambassade Kinshasa

Eerste Afrikaanse Passiefbouw Het Ministerie van Buitenlandse zaken laat aan de Boulevard du 30 Juin de nieuwe Belgische ambassade bouwen....
Vooruitblik database