Comfort

Hoewel weinig architecten zullen zeggen dat hun werk vooral bedoeld is om comfort te bieden, is net dat de inzet van de architectuur. Veel mensen zien een gebouw als meer dan gewoon een veilig dak boven hun hoofd. Ze begrijpen de essentie van de architectuur: het scheppen van een comfortabele beschutting tegen de buitenwereld. Het komt er op de eerste plaats op aan wind, kou en hitte buiten te houden, maar dat idee gaat meer dan ooit samen met een verlangen naar bijkomend comfort, zoals geluidsisolatie en een betere toegankelijkheid.

Comfort

Top projecten

Bekijk alles
Video

Neerlandia

Aan de Vaartsche Rijn in Utrecht is het voormalige terrein van draadfabriek Neerlandia herontwikkeld tot een aangenaam woonbuurtje. 
Video

Buftea Residence

Deze gelijkvloerse woning, gelegen tussen een bos en een meer in Roemenië, verenigt vorm met functie in harmonie met de natuur. 
Video

Philips Light Tower Lofts

Architect Paul Diederen neemt u mee voor een virtuele rondleiding door het project zodat u de ruimtes en oplossingen kunt ervaren alsof u er zelf bent....
Video

Barco One Campus

Transparantie vormt het centrale thema voor “The Circle”, het nieuwe hoofdkantoor van de Belgische technologiereus Barco. 
Project database