Overzicht van de Reynaers oplossingen

Onze oplossingen

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in de ontwikkeling en marketing van innovatieve en duurzame aluminium ramen, deuren, gordijngevels, schuifsystemen, zonwering en serres. Wij richten ons op energie-efficiëntie en wij nemen verantwoordelijkheid voor het milieu.

Ons hoogwaardige systeem voldoet aan de strengste eisen voor comfort, energie, veiligheid, architectonisch ontwerp en energie-efficiëntie

Vrijheid van vormen en stijlen

Als het gaat om ontwerpvrijheid, is aluminium het materiaal bij uitstek. Stijlen, vormen, afmetingen, openingstypen, kleuren. accessoires, ... U kunt alles zelf bepalen. Hiermee kunt u uw eigen persoonlijkheid uitdrukken in de bouwstijl van uw project.

Comfort is de sleutel

Reynaers-systemen zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende niveaus van thermische isolatie. Profielen van Reynaers hebben ook een unieke centrale afdichting of pakking en een continue akoestische afdichting om de isolatie te garanderen.

Maximaal veiligheidsniveau

Garantie van een maximaal veiligheidsniveau van bouwelementen is een van de topprioriteiten van Reynaers. Om alle testactiviteiten op de voet te kunnen volgen, heeft Reynaers een speciaal testcentrum opgezet waarin alle tests streng worden gemonitord.