Waarden

Waarden

 

Respect

Reynaers streeft naar een bedrijfscultuur en een werkomgeving van wederzijds respect ten aanzien van al zijn medewerkers, klanten, leveranciers, de samenleving en de wereld waarin wij leven. Dit impliceert dat het bedrijf openstaat voor andere ideeën en actief op zoek is naar diversiteit. Het betekent ook dat het behoud van natuurlijke bronnen en het verminderen van de ecologische voetafdruk een prioriteit zijn doorheen het volledige productieproces en in het dagelijkse leven.

Loyaliteit

Reynaers streeft als bedrijf naar een lange termijn samenwerking met zijn partners. Samen dezelfde doelen bereiken is belangrijk voor het succes van vandaag en in de toekomst. Het doel is om te streven naar de welvaart van al de partners en de talenten van werknemers ten volle te ontplooien. Zo hoopt Reynaers te kunnen rekenen op hun loyaliteit naar het bedrijf toe.

Uitmuntendheid

Reynaers Aluminium staat voor uitmuntendheid en streeft ernaar zijn klanten te blijven inspireren en aan hun verwachtingen te blijven voldoen. Reynaers werknemers zijn de beste in hun domein en werken samen om uitzonderlijke resultaten te bereiken.

Innovatie

De werknemers van Reynaers zijn innovatief, creatief en durven risico’s te nemen. Daarom innoveert Reynaers voortdurend en voldoet zo aan de huidige en toekomstige noden. De strengste kwaliteitsnormen worden gehanteerd en de laatste technologie wordt toegepast om aan die noden te voldoen.