Reynaers investeert in (inter)nationale uitbreiding

1606

Reynaers Aluminium kondigt een ambitieus investeringsplan van 50 miljoen euro aan. Die investeringen komen er zowel in het hoofdkantoor in Duffel als op internationaal niveau. Tegen 2020 wil Reynaers zijn omzet zien stijgen tot 500 miljoen Euro. Grote plannen voor Reynaers, dat dit jaar zijn 50ste verjaardag viert.

De helft van de investeringen gaat naar het hoofdkwartier van Reynaers Aluminium in Duffel. Juni 2015 start de bouw van een nieuw prestigieus kantoorgebouw. Het gebouw zal een hightech showroom bevatten, een ruimte die virtuele simulaties van gebouwen kan maken, een nieuw auditorium en verschillende vergaderzalen en bureaus. Daarbovenop zal het Reynaers Instituut een groot deel van het nieuwe gebouw in beslag nemen met een hoogtechnologische testmuur die gevelfaçades tot maar liefst 15 meter hoog kan testen.Verder wordt de opslagcapaciteit uitgebreid en worden er bestaande magazijnen vervangen door nieuwe.

De investeringen op internationaal vlak concentreren zich op Frankrijk, Groot-Brittannië en Turkije met het bouwen van nieuwe kantoren en het uitbreiden of vernieuwen van opslagruimtes. Door het succes van Reynaers Aluminium in de Verenigde Staten wordt ook daar fors geïnvesteerd. Een nieuw verkoopkantoor en logistieke unit werd geopend in Phoenix aan de Westkust van de V.S.

 

Deel deze pagina op