Reynaers Aluminium met tal van innovaties op Batibouw 2019

2801

Met de start van Batibouw 2019 in het vooruitzicht lanceert Reynaers Aluminium een reeks nieuwigheden in de wereld van ramen, deuren en veranda’s. Kom naar Batibouw en ontdek onder meer een innovatieve productconfigurator voor nieuwe ramen en deuren.

Bepaal de keuze voor jouw nieuwe ramen en deuren op scherm en pas deze volledig aan de stijl van jouw woning aan. Deze nieuwe ontwikkeling overstijgt de mogelijkheden van een klassieke showroom, want alle keuzemogelijkheden komen aan bod. Kom de ramen en deuren van je dromen zelf samenstellen op de stand van Batibouw.

Reynaers Aluminium stelt op Batibouw 2019 eveneens de Masterline 8 pivotdeur voor en speelt daarmee in op de trend van steeds hoger isolerende deuren met een ultraslank design. Het baanbrekende Masterline raam- en deursysteem biedt met deze nieuwe pivoterende deur alweer een grotere ontwerpvrijheid.

Ook te ontdekken op Batibouw is de nieuwe collectie Touch handgrepen voor ramen en deuren. Dit gloednieuwe gamma werd exclusief ontwikkeld voor de meerwaardezoeker die houdt van pure lijnen en een strakke vormgeving. De unieke Touch krukken geven ramen en deuren een extra toets die naadloos aansluit op een zowel hedendaags als klassiek raam- en deurdesign.

Een aantal ramen en deuren op de beursstand van Reynaers Aluminium worden bovendien getoond in een collectie trendsettende kleuren: Iconica. Kies uit vier inspirerende thema’s, elk goed voor 10 volledig nieuwe kleurencombinaties. Deze gaan van natuurlijke eenvoud over warme tinten en unieke texturen tot gouden en zilveren schakeringen. Reynaers verlegt met Iconica opnieuw de architecturale mogelijkheden om ramen en deuren te laten aansluiten bij de stijl van iedere woning.

Batibouw van 21/02/2019 tot en met 03/03/2019, paleis 4, stand 217.

More news

Het nieuwsarchief doorbladeren
Awards25-11-2021

MasterPatio wint Archiproducts Design Awards 2021

Evenementen06-07-2021

Bouwen om af te breken. Een nieuwe circulaire bouwcultuur wordt ingezet.

Evenementen30-06-2021

Biennale Architettura 2021 Venetië: Belgisch Paviljoen