Configureer op innovatieve wijze uw nieuwe Reynaers Aluminium ramen

2601

Reynaers tilt de beleving van aluminium ramen en deuren in de inspiratiefase van een bouwproject naar een hoger niveau en lanceert op Batibouw een innovatieve product configurator. De tool is een primeur voor de sector van het aluminium buitenschrijnwerk. Alle raam- deur- en schuifraamsystemen worden gevisualiseerd in alle designvarianten en kleuren. Voortaan ervaren bouwers en verbouwers vooraf het uitzicht van de ramen en deuren op maat van hun project, hun voorkeuren en hun wensen. De Reynaers product configurator wordt op Batibouw 2018 officieel gelanceerd en voorgesteld aan het grote publiek.

In de automobielsector deden configurators reeds langer hun intrede. Iedereen kent de talloze mogelijkheden en het keuzecomfort ervan. Reynaers introduceert dit concept nu ook in het bouwproces en maakt het mogelijk om alle keuzemogelijkheden voor aluminium ramen en deuren te visualiseren in een virtuele realiteit. Dit heeft een grote architecturale meerwaarde voor (ver)bouwers die voortaan veel concreter kunnen zien wat de impact is van hun keuze van ramen en deuren op het uitzicht en de stijl van hun woning. Dankzij de configurator kunnen zij alle opties overwegen, evalueren en verfijnen. De toepassing wordt gelanceerd op Batibouw en wordt ter beschikking gesteld van elke Reynaers vakman die het volledige Reynaers gamma in zijn showroom wil demonstreren.

Virtuele visualisatie en configuratie

Reynaers Aluminium biedt tienduizenden combinaties van profielen, hun afwerking, opties en kleuren voor aluminium ramen en deuren. Het is uitgesloten om al deze mogelijkheden te tonen in een klassieke showroom. Dankzij de product configurator komt hier nu verandering in. De (ver)bouwer kan een beslissing nemen op basis van een gedetailleerd en realistisch beeld van zijn keuzes. Klassieke of moderne ramen, een mono- of duorail schuifraam en last but not least welke kleur te kiezen uit 400 mogelijkheden? Vergelijk de mogelijkheden met de Reynaers product configurator, overweeg alle opties en kies met zekerheid de ramen, deuren en schuifdeuren die passen bij je project, je smaak en je voorkeuren op vlak van comfort, veiligheid en onderhoud.

Met deze product configurator verlegt Reynaers Aluminium opnieuw een grens in het inspireren van (ver)bouwers en hun architecten door hen in de showroom alle mogelijke oplossingen te presenteren. Dit is een primeur in de sector van het aluminium schrijnwerk.

De Reynaers productconfigurator gaat in première op de Reynaers beursstand 217 in Hal 4 op Batibouw.

More news

Het nieuwsarchief doorbladeren
Awards25-11-2021

MasterPatio wint Archiproducts Design Awards 2021

Evenementen06-07-2021

Bouwen om af te breken. Een nieuwe circulaire bouwcultuur wordt ingezet.

Evenementen30-06-2021

Biennale Architettura 2021 Venetië: Belgisch Paviljoen