Back to top

Win één van de 10 weekends
in de Reynaers Cabin

Wat denk je van een weekendje ver weg van werf en wifi?

Geen stof, geen opengebroken vloeren en geen eindeloze werfvergaderingen. In de ecologische Reynaers Cabin ontsnap je een weekend lang aan je bouw- of verbouwstress.

Meer nog: je geniet er van de luxe van de natuur. En de grote ramen van Reynaers Aluminium halen de groene omgeving helemaal binnen.

Speel nu mee en win

Ontdek de cabin
Ramen en deuren van Reynaers

Schrijf je in en win!

Speel nu mee en maak kans op één van de tien onthaastingsweekends in de Reynaers Cabin.

1. Vul de wedstrijdvragen in

Schiftingsvraag: Hoeveel geldige deelnames zullen we ontvangen hebben van 15 oktober 2020 om 11:00:00 CEST tot en met 30 november 2020 om 23:59:59 CEST.

2. Vul je persoonlijke gegevens in

We contacteren je via mail of telefoon als je gewonnen hebt.

* Om geldig deel te nemen aan deze wedstrijd moet je al aan het (ver)bouwen zijn of er ten laatste binnen 24 maanden mee starten. Dit moet je kunnen aantonen door het invullen van de officiële projectstartdatum of het voorleggen van je bouwplannen als bewijs.

Onthaasten in stijl

Beeld je in: de ochtendzon werpt een eerste gloed op je gezicht. Je opent je ogen. Door de grote ramen zie je niets anders dan groen. De natuur komt bijna letterlijk tot aan je bed. Je dag kan niet meer stuk. Dat is pas onthaasten in stijl.

Je staat op en maakt een heerlijk ontbijt klaar voor je partner en de kids. Alles in de minimalistische Reynaers cabin ademt ingetogen klasse uit. Je voelt je goed in deze omgeving, even weg van alle stress en drukte. Straks trek je er samen even op uit, met de belofte van een mooie dag in gedachten. Verbonden met de natuur, binnen en buiten lopen in elkaar over.

Ramen, deuren & veranda's in aluminium

Elke stijl is mogelijk. Functioneel, rustiek, minimalistisch of industrieel. Aluminium ramen en deuren zijn er in alle stijlen en een waaier aan kleuren.

Aluminium profielen zijn zeer geschikt voor brede glasdiktes en garanderen een optimale geluidsisolatie. Ze hebben ook sterke thermisch isolerende prestaties en beantwoorden aan alle wettelijke vereisten inzake energie-efficiëntie.

Aluminium is zeer stevig. Het is ideaal voor inbraakwerende deuren en ramen, onbrandbaar én geschikt voor complexe en grote raampartijen.

Aluminium ramen en deuren plaatsen kan snel en professioneel dankzij het lichte gewicht, de precieze opbouw van de profielen en de expertise van onze vakmannen.

MEER INSPIRATIE?