Back to top

Wat bepaalt de prijs
van jouw nieuwe ramen en deuren?

  1. Het type ramen en deuren
  2. De isolatiegraad en glaskeuze
  3. De bereikbaarheid van de werf

Krijg een offerte op maat van jouw project

  • Persoonlijk advies op maat van jouw project
  • Belgisch vakmanschap & kwaliteit
  • ​​Ramen & deuren in alle stijlen en kleuren

1. Type ramen en deuren

Het type ramen en deuren bepaalt mee de totaalprijs van je buitenschrijnwerk. De Reynaers vakman maakt namelijk alles op maat, of het nu gaat om een vouwwand of schuifraam. Welke extra keuzes maak je voor je nieuwe ramen en deuren? Inbraakwerend of onzichtbaar beslag? Kies je voor een bepaald slot of zelfs voor automatisatie van bepaalde elementen? Allemaal factoren die invloed hebben op de prijs.

Reynaers aluminium schuifdeuren design isolatie

2. Isolatiegraad en glaskeuze

De isolatiegraad van je toekomstige ramen en deuren bepaalt de kostprijs van het totaal plaatje. Een hoger isolerend raam-en deurprofiel komt duurder uit dan wanneer je de reeksen 1 op 1 met elkaar vergelijkt. Ook het type glas in je ramen en de keuze om eventueel screens te plaatsen, bepalen mee de prijs. Op termijn kan je die investering echter terugverdienen. De betere isolatie in je woning zorgt voor een lager verbruik van energie.

Vouwwand, Reynaers Aluminium

3. Bereikbaarheid

De bereikbaarheid de werf is een derde belangrijke factor die mee de prijs zal bepalen. Is er een hoogtewerker nodig om bepaalde ramen en deuren geplaatst te krijgen? Of is er naast of door je woning voldoende plaats om de nieuwe ramen en deuren op hun plaats te krijgen?

Veel factoren om rekening mee te houden. Neem gerust contact op met een Reynaers Aluminium vakman in jouw buurt . Hij helpt je graag verder met een offerte op maat van jouw project.

 

Altijd een ervaren Reynaers vakman in jouw buurt

  • Persoonlijk advies voor jouw project op maat
  • Belgisch vakmanschap & kwaliteit
  • Meer dan 150 vakmannen in België

Gratis inspiratieboek Ramen en deuren