Back to top

Reynaers Renovatiedagen

Naar aanleiding van de Vlaamse Renovatiedag op zondag 27 mei 2018 nodigen we je graag uit tijdens de Reynaers Renovatiedagen. Geniet van een gratis isolatie-upgrade op ramen, deuren en veranda’s: ontvang je ramen in de HI-versie (High Insulation) en betaal de standaard versie.

Actie geldig tot en met 30 juni 2018 bij de vakman in jouw buurt.

Gebruik onze dealer locator voor een volledig overzicht van alle deelnemende Partners & Installers. Bekijk jouw op maat gemaakte inspiratievideo en beleef je woondroom!
 

IMAGINE ...

Jouw bouwproject is uniek. Reynaers helpt je daarom de informatie vinden waar je écht naar op zoek bent.

Op basis van jouw input maken we jouw persoonlijke inspiratievideo.

 

Ramen, deuren & veranda's in aluminium

Elke stijl is mogelijk. Functioneel, rustiek, minimalistisch of industrieel. Aluminium ramen en deuren zijn er in alle stijlen en een waaier aan kleuren.

Aluminium profielen zijn zeer geschikt voor brede glasdiktes en garanderen een optimale geluidsisolatie. Ze hebben ook sterke thermisch isolerende prestaties en beantwoorden aan alle wettelijke vereisten inzake energie-efficiëntie.

Aluminium is zeer stevig. Het is ideaal voor inbraakwerende deuren en ramen, onbrandbaar én geschikt voor complexe en grote raampartijen.

Aluminium ramen en deuren plaatsen kan snel en professioneel dankzij het lichte gewicht, de precieze opbouw van de profielen en de expertise van onze vakmannen.

MEER INSPIRATIE?

Meer informatie en ideeën vind je in de showroom van je Reynaers vakman.

Vind een Reynaers vakman in jouw buurt

Offerte aanvragen

Heb je al voldoende inspiratie opgedaan en is het tijd voor actie? Vraag dan nu een offerte aan bij jouw Reynaers vakman.