Reynaers Aluminium is specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden door onze klanten gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s.

Onze kwalitatieve systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie. Reynaers Aluminium werd opgericht in 1965 en heeft zijn hoofdkwartier in Duffel. Het bedrijf telt vandaag 1500 werknemers in 37 landen wereldwijd en exporteert naar meer dan 60 landen op 5 continenten.

Waarom het Reynaers Partner en Installer label?

Reynaers Aluminium staat voor vakmanschap en kennis, maar ook voor duidelijkheid. De vakmensen met wie Reynaers Aluminium nauw samenwerkt zijn gespecialiseerde constructeurs en installateurs. Partners en Installers, die deel uitmaken van het unieke Reynaers netwerk en waar je steeds terechtkan voor ramen en deuren van Reynaers Aluminium.

Wanneer je het Reynaers Partner of Installer label ziet, weet je dat je te maken hebt met een constructeur of installateur die werkt met de échte Reynaers Aluminium profielen van Belgische makelij.

Wat kan een Reynaers Partner voor jou betekenen?

Reynaers PartnerDe Reynaers Partner kan je perfect adviseren bij je bouwplannen en de uitvoering hiervan. Hij is uitgerust om jouw ramen en deuren op maat te fabriceren met Reynaers profielen en accessoires.

Tevens is hij perfect opgeleid om de plaatsing en afwerking op de werf te realiseren. Hij beheerst dus het volledige proces van fabricage en plaatsing van je aluminium schrijnwerk.

De Reynaers Partner kan steeds rekenen op de ondersteuning en de know-how van Reynaers Aluminium. Je herkent hem aan het Reynaers Partner label.

Wat is de taak van de Reynaers Installer?

Reynaers InstallerMet je bouwplannen kan je ook terecht bij een Reynaers Installer. Deze is vertrouwd met het productengamma van Reynaers Aluminium. Hij is tevens opgeleid om de opmeting en plaatsing op de werf tot een goed einde te brengen. Hij bevoorraadt zich bij een Reynaers Partner die jouw ramen en deuren voor hem maakt. Hij kan rekenen op de ondersteuning van zijn Reynaers Partner en van Reynaers Aluminium. Je kan hem herkennen aan het Reynaers Installer label.

Als bouwheer ben je volledig vrij in je keuze. Zowel een Reynaers Partner als een Installer zijn getrainde professionals waarbij je absoluut zeker bent van de kwaliteit van het product en van de plaatsing. Je kan steeds rekenen op een snelle en klantvriendelijke service. Zij zorgen ervoor dat je steeds op beide oren kan slapen.