Back to top

Reynaers Dagen tot 31 oktober

Bezoek de vakman in je buurt tijdens de Reynaers dagen tot 31 oktober. Geniet van een gratis isolatie-upgrade op ramen, deuren en veranda’s: ontvang je ramen in de HI-versie (High Insulation) en betaal de standaard versie.

Gebruik onze dealer locator voor een volledig overzicht van alle deelnemende Partners & Installers. Bekijk jouw op maat gemaakte inspiratievideo en beleef je woondroom!

Maak een afspraak met een Reynaers dealer
 

 

IMAGINE ...

Jouw bouwproject is uniek. Reynaers helpt je daarom de informatie te vinden waar je echt naar op zoek bent.

Download hier het Reynaers magazine vol met inspiratie en informatie over de ramen, deuren of veranda van je dromen.

Ramen, deuren & veranda's in aluminium

Elke stijl is mogelijk. Functioneel, rustiek, minimalistisch of industrieel. Aluminium ramen en deuren zijn er in alle stijlen en een waaier aan kleuren.

Aluminium profielen zijn zeer geschikt voor brede glasdiktes en garanderen een optimale geluidsisolatie. Ze hebben ook sterke thermisch isolerende prestaties en beantwoorden aan alle wettelijke vereisten inzake energie-efficiëntie.

Aluminium is zeer stevig. Het is ideaal voor inbraakwerende deuren en ramen, onbrandbaar én geschikt voor complexe en grote raampartijen.

Aluminium ramen en deuren plaatsen kan snel en professioneel dankzij het lichte gewicht, de precieze opbouw van de profielen en de expertise van onze vakmannen.

MEER INSPIRATIE?

Meer informatie en ideeën vind je in de showroom van je Reynaers vakman.

Vind een Reynaers vakman in jouw buurt

Offerte aanvragen

Heb je al voldoende inspiratie opgedaan en is het tijd voor actie? Vraag dan nu een offerte aan bij jouw Reynaers vakman.