Over Reynaers

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

Naast het verkopen van een aantal standaardoplossingen ontwikkelt Reynaers ook op maat voor zowel particuliere, commerciële als industriële projecten. Onze kwalitatieve systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie. Naast een leverancier is Reynaers ook een waardevolle partner voor architecten, fabrikanten, installateurs, projectontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers.

Onderzoek en ontwikkeling

Reynaers Aluminium investeert sterk in onderzoek en ontwikkeling om steeds de beste raam- , deur- of schuifraamprofielen op de markt aan te bieden. De sterk presterende raam-, deur-, en verandasystemen worden ontwikkeld met het oog op het verbeteren van de isolerende capaciteiten, het design, het comfort en de veiligheid van gebouwen. De systemen worden uitvoerig getest en voldoen aan alle normen en voorschriften.

Kwaliteitscontrole en systeemgarantie

Ramen en deuren van Reynaers Aluminium voldoen aan alle technische specificaties en normen van het land en het product in kwestie. Daarom biedt Reynaers een 10 jarige garantie aan op zijn systemen en 5 jaar op slijtbare onderdelen. Daarnaast heeft Reynaers Aluminium ervoor gezorgd dat er een effectieve link is tussen de kwaliteit van het product en de kwaliteit van de plaatsing. Daarom doe je voor die plaatsing een beroep op de erkende Reynaers Partners en Installers.

Groene betrokkenheid

Reynaers Aluminium neemt als firma zijn verantwoordelijkheid in de milieuzorg uiteraard op en geniet van een groot voordeel aan de basis: aluminium is namelijk voor 100% recycleerbaar. Reynaers werkt met een materiaal dat eindeloos en zonder kwaliteitsverlies gerecycleerd kan worden. Meer dan 95% van al het aluminium dat vrijkomt bij afbraakwerken wordt gerecycleerd.De Europese energiedoelstellingen willen tegen 2020 een verbetering van de energie-efficiëntie en vermindering van de broeikasgassen met 20%. Het aandeel van hernieuwbare energie moet opgetrokken worden naar 20%. Reynaers Aluminium draagt zijn steentje bij door te focussen op de energie-efficiëntie van gebouwen. Nieuwe profielreeksen worden ontwikkeld met extra aandacht voor de thermische prestaties.