Wil je je leefruimte uitbreiden met een veranda? Reynaers Aluminium heeft innovatieve systemen voor verandabouw. Zo biedt je veranda koelte in de zomer en warmte in de winter. Benieuwd naar de mogelijkheden? De verdelers van Reynaers Aluminium geven je graag professioneel advies bij jouw verandaplannen.

De verschillende kleuren en stijlen van een Reynaers Aluminium veranda

De verdelers van Reynaers Aluminium veranda’s in Waregem hebben alles in huis om de veranda van je dromen samen te stellen.

Het CR120 Verandasysteem

Voor de realisatie van verandadaken in glas ontwikkelde Reynaers Aluminium het Concept Roof systeem (CR 120). Het thermisch onderbroken CR 120 verandasysteem is verkrijgbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren (meer dan 400 RAL-kleuren!) en stijlen.

Ramen en deuren integreren in je veranda

Het CR 120 Concept Roof Systeem kan je eenvoudig combineren met alle Reynaers Aluminium raam- en schuifraamsystemen. Dat garandeert een maximale integratie van de veranda als uitbreiding van je leefruimte én biedt een ongekende architecturale vrijheid.

Slanke profielen en grote glaspartijen versterken nog het buitengevoel van een veranda. Ramen, deuren, schuiframen en/of een vouwwand kunnen naadloos geïntegreerd worden in je nieuwe veranda. Op gebied van thermische en akoestische isolatie scoren al onze systemen hoog, er zijn oplossingen voor dubbel én driedubbel glas. Vraag ernaar bij onze verdelers in de regio Waregem.

Een veranda die perfect aansluit bij de rest van je woning

Om je veranda perfect te laten aansluiten bij de rest van jouw woning bieden we diverse uitgebreide mogelijkheden, verschillende stijlen en een waaier aan kleuren. Onze verdelers helpen je voort met professioneel advies op maat en maken je graag wegwijs in het gamma.

De verdelers van Reynaers Aluminium veranda’s in Waregem

Op onderstaande kaart krijg je een overzicht van onze verdelers in de regio Waregem. Deze vakmannen zetten je graag op weg om de veranda van je dromen te realiseren.