Zijn je ramen en deuren aan vervanging toe? Kies dan voor nieuwe ramen en deuren in aluminium. Ze vragen weinig onderhoud, passen bij elke bouwstijl en bestaan in verschillende isolatieniveaus. De Reynaers Partners en Installers maken de ramen voor je woning bovendien op maat en zorgen voor een deskundige plaatsing.

Uiteraard kan je voor het maken van je keuze uit de verschillende stijlen en profielen vertrouwen op het professionele advies van onze verdelers uit de regio Roeselare.

De eindeloze designmogelijkheden van Reynaers Aluminium

Bij Reynaers Aluminium bieden we je de keuze uit diverse hoofdsystemen voor ramen en deuren, telkens verkrijgbaar in verschillende stijluitvoeringen en meer dan 400 kleuren. Voor elke uitdaging kunnen onze verdelers in de regio Roeselare je een oplossing aanbieden.

Jouw veiligheid

Bij Reynaers Aluminium blijven we ook op gebied van veiligheid en inbraakbeveiliging innoveren. Met de keuze voor aluminium ramen en deuren sta je al een stapje voor. Het is namelijk een erg hard materiaal, bijna niet te vervormen, en dus een veilige keuze.

Waar nodig kunnen we ook extra beveiliging voorzien; handgrepen met cilinderslot, dievenklauwen, uitliftbeveiliging, extra scharnieren, … Of wat dacht je van een keypad of vingerscanner voor toegangscontrole? Informeer je vrijblijvend bij de Reynaers vakmannen in je buurt, ze helpen je graag verder met raad en advies op maat.

Bouwen en verbouwen in Roeselare

Premies in Roeselare

Als je gaat bouwen of verbouwen in de regio Roeselare kom je misschien in aanmerking voor premies of subsidies. Op het Balieplein in het Stadhuis kan je terecht voor meer uitleg en een aanvraagformulier. De informatie op de website van de Stad Roeselare is eerder beperkt.

Via www.premiezoeker.be informeert de Vlaamse Overheid over alle beschikbare premies, ook lokale. Het loont zeker de moeite het eenvoudige formulier in te vullen om een overzicht van mogelijke premies te bekomen.

Bouwvergunning in Roeselare

Afhankelijk van het soort werken aan je woning heb je ook in Roeselare voor bepaalde verbouwingswerken een bouwvergunning nodig. Ook hieromtrent is de informatie die de Stad Roeselare op hun website biedt eerder beperkt. Het is aan te raden hiervoor persoonlijk contact te nemen met de bevoegde diensten.

Reynaers Aluminium in Roeselare

Op onderstaande kaart vind je de dichtstbijzijnde dealers voor ramen en deuren de regio Roeselare. Onze vakmannen staan je graag bij met professioneel advies!