De ramen en deuren van Reynaers Aluminium zijn tijdloos en hebben talrijke designmogelijkheden. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende stijlen en kleuren. Je kan onze ramen en deuren perfect laten aansluiten bij de rest van jouw woning. Uiteraard kan je voor het maken van je keuze vertrouwen op het professionele advies van onze verdelers uit de regio Oostende.

Eindeloze designmogelijkheden

Bij Reynaers Aluminium kan je rekenen op een uitgebreid gamma. We bieden een keuze uit verschillende hoofdsystemen voor ramen en deuren. Deze zijn telkens verkrijgbaar in diverse stijluitvoeringen. Daarnaast heb je een ruime keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren. Onze verdelers in Oostende bieden voor elke uitdaging een oplossing en maken je graag wegwijs in het gamma.

Aandacht voor uw veiligheid

Voor ramen en deuren is veiligheid van groot belang. Door te kiezen voor aluminium ramen en deuren maak je sowieso al een veilige keuze; aluminium is een uiterst hard materiaal en is bijna niet te vervormen.

Informeer bij onze verdelers ook naar de extra beveiliging die we kunnen aanbieden; extra scharnieren, een uitliftbeveiliging en dievenklauwen. Opengaande ramen kunnen we voorzien van een handgreep met cilinderslot. Op onze schuifdeuren kunnen kokervormige glaslatten voorzien worden (zodat het glas niet zomaar kan verwijderd worden), ook een extra vergrendeling met een meerpunthaakslot is mogelijk.

Reynaers Aluminium blijft innoveren, ook wat betreft beveiliging. Zo kan bijvoorbeeld een toegangscontrole voorzien worden met een vingerscanner of keypad. Vraag raad aan een Reynaers vakman in de regio Oostende!

Bouwen en verbouwen in Oostende

Premies in Oostende

Ben je van plan te bouwen of verbouwen in de regio Oostende? Het is altijd interessant om contact op te nemen met de bevoegde stadsdiensten en daar te informeren naar eventueel mogelijke premies.
De Vlaamse Overheid informeert de (ver)bouwende burgers onder andere via www.premiezoeker.be. Daar kan je heel wat informatie terugvinden omtrent de premies waarvoor je eventueel in aanmerking komt.

Bouwvergunning in Oostende

Ook in Oostende heb je voor bepaalde verbouwingswerken een bouwvergunning nodig. Meer informatie hierover geeft de Stad Oostende op hun website.

Verdelers van Reynaers Aluminium ramen en deuren in Oostende

Op onderstaande kaart vind je de dichtstbijzijnde dealers voor ramen en deuren regio Oostende. Onze vakmannen staan je graag bij met professioneel advies!