In regio Brugge op zoek naar nieuwe ramen, deuren of schuifdeuren? Doe een beroep op een vakman van Reynaers Aluminium. De raam- en deurprofielen van Reynaers Aluminium zijn verkrijgbaar in vele verschillende stijlen en kleuren. Onze verdelers uit regio Brugge helpen je graag verder met professioneel advies op maat.

Onze raam- en deurprofielen

Voor de raam- en deurprofielen van Reynaers Aluminium is er keuze uit verschillende systemen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijluitvoeringen en beschikbaar in meer dan 400 RAL-kleuren. Uiteraard zijn al deze systemen beschikbaar bij onze verdelers in de regio Brugge! Ontdek het volledige gamma.

De verschillende stijlen van onze ramen en deuren

Het design van je ramen en deuren kan je dankzij onze uitgebreide stijlmogelijkheden perfect laten aansluiten bij de rest van jouw woning. Ook in Brugge kan je rekenen op het professionele advies van onze verdelers. Ontdek hier alvast de designmogelijkheden van Reynaers Aluminium.

Premies voor ramen en deuren in Brugge

Stad Brugge heeft de vroegere functionele verbeteringspremie vervangen voor een opknappremie. De procedure om de premie aan te vragen is nu een stuk eenvoudiger en meer mensen komen in aanmerking. Op de website van Stad Brugge vind je meer informatie: https://www.brugge.be/opknappremie-2

De Vlaamse Overheid geeft daarnaast op de website www.premiezoeker.be een overzicht van de alle eventuele premies waarvoor je in aanmerking komt, dit in 3 eenvoudige stappen.

Bouwvergunning voor ramen en deuren in Brugge

In bepaalde gevallen zal je voor het vervangen van jouw schrijnwerk een bouwvergunning moeten aanvragen. Informeer je via de website van Stad Brugge: https://www.brugge.be/bouwvergunning-2

Verdelers van Reynaers Aluminium ramen en deuren in Brugge

Op onderstaande kaart vind je een overzicht van alle verdelers van Reynaers Aluminium ramen en deuren in regio Brugge. Breng hen gerust een bezoekje en bespreek je plannen.