Reynaers Aluminium beschikt over een groot netwerk van Partners en Installers. Echte vakmensen met veel kennis over het op maat fabriceren van ramen en deuren. Nieuwe ramen en deuren in aluminium vormen een echte meerwaarde verder elk nieuwbouw- of renovatieproject.

Wie in de regio Tienen op zoek is naar nieuwe ramen en deuren kan een beroep doen op onze verdelers in de regio, ze helpen je graag voort met professioneel advies op maat.

De raam- en deurprofielen van Reynaers Aluminium

De systemen voor raam- en deurprofielen van Reynaers Aluminium zijn verkrijgbaar in verschillende stijluitvoeringen en in meer dan 400 RAL-kleuren. Onze verdelers in de regio Tienen maken je graag wegwijs in het aanbod en helpen je de juiste systemen uit te kiezen.

De verschillende stijlen van onze ramen en deuren

Onze uitgebreide stijlmogelijkheden laten je toe het design van je nieuwe ramen en deuren perfect af te stemmen op de rest van je woning. Ontdek hier de designmogelijkheden, of ga langs bij een verdeler in je buurt voor professioneel advies op maat van jouw project.

Premies voor ramen en deuren in Tienen

Stad Tienen biedt geen specifieke premies voor het vervangen of plaatsen van nieuwe ramen en deuren. Op de website van de stad Tienen vind je wel meer informatie omtrent de premies van Eandis. Opgelet, de kans bestaat dat deze premies in de toekomst worden afgebouwd (ten vroegste vanaf 2017).

Op de website www.premiezoeker.be (een initiatief van de Vlaamse Overheid) vind je een overzicht van alle mogelijke premies waarvoor je in aanmerking kunt komen. De website is heel gebruiksvriendelijk. Het loont dus zeker de moeite de 3 stappen van het eenvoudige formulier te doorlopen.

Bouwvergunning voor ramen en deuren in Tienen

In bepaalde gevallen zal je voor het plaatsen of vervangen van ramen en deuren een bouwvergunning moeten aanvragen. De regelgeving kan verschillen van gemeente tot gemeente, informeer je bij de betreffende stadsdiensten.

Verdelers van Reynaers Aluminium ramen en deuren in Tienen

Op de onderstaande kaart krijg je een overzicht van alle verdelers van Reynaers Aluminium ramen en deuren in de regio Tienen. Breng hen gerust een bezoekje om je plannen te bespreken.