Waarom Reynaers Aluminium? Onze aluminium producten zijn tijdloos en hebben eindeloze designmogelijkheden. Zo passen onze aluminium ramen en deuren perfect bij elke woning, zorgen ze voor een optimale veiligheid en verhogen ze de energie-efficiëntie van de woning. Onze verdelers in Gent staan u graag bij met professioneel advies op maat.  

Eindeloze designmogelijkheden

De verdelers van Reynaers Aluminium in Gent bieden een keuze uit 3 verschillende hoofdsystemen voor ramen en deuren, met tal van isolatie- en designvarianten (daarnaast zijn er ook nog schuifraamsystemen, gevelsystemen, vouwwandsysteem, …). Voor elk type heeft u een ruime keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren.

De verschillende systemen bieden voor elke uitdaging een oplossing; van renovatie tot nieuwbouw, tot een passief woning.

Dankzij de verschillende beschikbare stijlen kunt u het design van uw ramen en deuren perfect laten aansluiten bij het ontwerp van uw woning. Dit alles beschikbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren! Ontdek de designmogelijkheden van Reynaers Aluminium.

Ook in Gent kunt u rekenen op het professionele advies van onze verdelers. Ze maken u graag wegwijs in ons gamma.

Optimale veiligheid

Aluminium is een uiterst hard materiaal, en is bijna niet te vervormen. Sowieso een veilige keuze dus. Daarnaast kunnen we ook extra beveiliging voorzien; extra scharnieren, een uitliftbeveiliging en dievenklauwen. Op onze schuifdeuren kunnen kokervormige glaslatten voorzien worden zodat het glas niet zomaar kan verwijderd worden. Ook een extra vergrendeling met een meerpunthaakslot kan probleemloos voorzien worden. Opengaande ramen kunnen we voorzien van een handgreep met cilinderslot.

Ook op gebied van beveiliging blijft Reynaers Aluminium innoveren. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een vingerscanner of keypad voor toegangscontrole aan. Vraag raad aan een Reynaers vakman in de regio Gent!

Premies in Gent

Via de “premiezoeker” van de Vlaamse Overheid vindt u heel wat informatie terug omtrent mogelijke premies voor uw nieuw schrijnwerk. Ook de Stad Gent biedt u informatie over eventuele premies op hun website.

Bouwvergunning in Gent

Meer informatie over bouwvergunningen in Gent kunt u terugvinden op de site van Stad Gent.

Verdelers van Reynaers Aluminium ramen en deuren in Gent

Vind de dichtstbijzijnde dealer voor ramen en deuren regio Gent op de onderstaande kaart. Onze vakmannen staan je graag bij met professioneel advies!