De perfecte uitbreiding van je leefruimte bekom je met een veranda van Reynaers Aluminium. Wanneer nodig kan je profiteren van extra licht en lucht in huis. Je veranda zorgt voor koelte in de zomer en warmte tijdens de winter, dankzij de innovatieve systemen van Reynaers Aluminium. Onze verdelers in de regio Hasselt vertellen je er graag meer over.

Een aluminium veranda in Hasselt

Zonder van je hele huis een werfzone te maken, creëer je met een veranda een uitbreiding van je woning. Het geïsoleerde verandaprofiel van Reynaers Aluminium zorgt ervoor dat het heerlijk vertoeven is in jouw veranda, zowel in de zomer als in de winter. De aangename sfeer waarvoor de extra lichtinval zorgt is uiteraard mooi meegenomen.

Op de kaart onderaan deze pagina vind je de ervaren verandavakmannen van Reynaers Aluminium uit de regio Hasselt.

De verschillende kleuren en stijlen van een aluminium veranda

Het CR 120 Verandasysteem

Specifiek voor de bouw van veranda’s ontwikkelde Reynaers Aluminium het Concept Roof Systeem (CR 120). Alle Reynaers raam- en schuifraamsystemen kunnen gecombineerd worden met dit aluminium daksysteem.

Integratie van ramen en deuren in je veranda

Je kan volledig naar wens ramen, deuren, schuiframen en/of een vouwwand in je veranda integreren. Het CR 120 daksysteem is probleemloos combineerbaar met de andere systemen van Reynaers Aluminium.

Een veranda die perfect aansluit bij je wensen, en de rest van jouw woning

Dankzij de uitgebreide combinatiemogelijkheden van de verschillende systemen, de vele beschikbare stijlen en de keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren heb je een grote architecturale vrijheid. Een maximale integratie van de veranda als leefruimte is dan ook steeds verzekerd.

Als je kiest voor grote glaspartijen en slanke profielen kan je het buitengevoel nog versterken. We bieden oplossingen voor dubbel en driedubbel glas. Alle systemen scoren hoog op gebied van zowel akoestische als thermische isolatie.

De verdelers van Reynaers Aluminium veranda’s in de regio Hasselt staan je graag bij met professioneel advies op maat, om je wegwijs te maken in het gamma.

Op de kaart vind je een beknopt overzicht van de Reynaers verandavakmannen in de regio van Hasselt.