Een veranda is de perfecte uitbreiding van je leefruimte. Dankzij de innovatieve systemen van Reynaers Aluminium brengt ze koelte in de zomermaanden en warmte tijdens de wintermaanden.

Een aluminium veranda: de verschillende kleuren en stijlen

De verdelers van Reynaers Aluminium veranda’s in Berchem hebben alles beschikbaar om de veranda van je dromen samen te stellen.

Het CR 120 Verandasysteem

Het Concept Roof systeem (CR 120) is ontwikkeld door Reynaers Aluminium voor de realisatie van verandadaken in glas. Het CR 120 systeem is een thermisch onderbroken verandasysteem, is verkrijgbaar in verschillende stijlen en beschikbaar in meer dan 400 RAL-kleuren.

Integratie van ramen en deuren in jouw veranda

Alle Reynaers Aluminium raam- en schuifraamsystemen kunnen gecombineerd worden met het CR 120 Concept Roof Systeem. Dat biedt niet alleen een enorme architecturale vrijheid, het verzekert ook een maximale integratie van de veranda als leefruimte.

Om het buitengevoel nog te versterken kan je kiezen voor slanke profielen en grote glaspartijen. Er zijn oplossingen voor dubbel en driedubbel glas, en op gebied van akoestische en thermische isolatie scoren al onze systemen hoog.

Ja kan naadloos, en volledig naar wens, ramen, deuren, schuiframen en/of een vouwwand van Reynaers Aluminium in jouw veranda integreren. Uiteraard beschikbaar bij onze verdelers in Berchem.

Een veranda die perfect aansluit bij je wensen, en de rest van je woning

De uitgebreide mogelijkheden, de verschillende stijlen en de bijna onbeperkte waaier aan kleuren zorgen ervoor dat je je veranda perfect kunt laten aansluiten bij de rest van je woning.

Onze verdelers in de regio Berchem maken je graag wegwijs in het gamma, en staan je bij met professioneel advies op maat.

De verdelers van Reynaers Aluminium veranda’s in Berchem

Op onderstaande kaart vind je een overzicht van onze verdelers in de regio Berchem. Deze vakmannen helpen je graag verder op weg om de veranda van je dromen te realiseren.