De veranda’s van Reynaers Aluminium zijn er voor altijd. Aluminium is de perfecte langetermijninvestering voor wie kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Voor professioneel advies kunt u ook terecht bij onze verdelers in de regio Antwerpen.

Een aluminium veranda in Antwerpen

Met een veranda creëer je - zonder al te veel verbouwingswerken - een extra ruimte in uw woning waar het heerlijk zitten is. In de zomer, en dankzij het geïsoleerde verandaprofiel van Reynaers Aluminium ook in de winter. De extra lichtinval zorgt er voor een bijzonder aangename sfeer.

Onderaan deze pagina kunt u een overzicht vinden van ervaren Reynaers Aluminium vakmannen uit de regio Antwerpen.

Een aluminium veranda: de verschillende kleuren en stijlen

Het CR120 Verandasysteem
Reynaers Aluminium ontwikkelde voor de realisatie van het klassieke verandadak in glas het Concept Roof systeem (CR120). Dit geïsoleerde verandaprofiel is beschikbaar in verschillende stijlen die verkrijgbaar zijn in meer dan 400 RAL-kleuren.

Het aluminium daksysteem kan gecombineerd worden met alle Reynaers raam- en schuifraamsystemen. Hierdoor zijn een grote architecturale vrijheid en de maximale integratie van de veranda als leefruimte steeds verzekerd. Het buitengevoel wordt nog versterkt als u kiest voor slanke profielen en grote glaspartijen. Er zijn oplossingen voor dubbel en driedubbel glas en alle systemen scoren hoog op gebied van zowel akoestische als thermische isolatie.

Integratie van ramen en deuren in uw veranda

Het CR120 profiel kan perfect gecombineerd worden met de andere Reynaers systemen. Zo kunt u naadloos en volledig naar wens ramen, deuren, schuiframen- of deuren en/of een vouwwand in uw veranda integreren.

Een veranda die perfect aansluit bij uw wensen, en de rest van uw woning

Reynaers Aluminium beschikt over uitgebreide mogelijkheden in tal van verschillende stijlen voor het realiseren van jouw droomveranda. Alle profielen en stijlen zijn bovendien verkrijgbaar in een bijna onbeperkte waaier kleuren (meer dan 400 kleuren beschikbaar). Onze verdelers in de regio Antwerpen staan u graag bij met professioneel advies op maat.

De verdelers van Reynaers Aluminium veranda’s in Antwerpen

Onderstaande lijst geeft u een beknopt overzicht van de Antwerpse gemeenten waar u onze vakmannen kunt terugvinden. Onder de kaart vindt u al onze verdelers uit de Antwerpse regio. Of gebruik onze handige zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde verdeler terug te vinden.