Onze aluminium producten bieden je eindeloze designmogelijkheden: het tijdloze aanbod van Reynaers Aluminium is dan ook verkrijgbaar in tal van kleuren en stijlen. Zo passen je nieuwe ramen en deuren gegarandeerd bij de rest van je woning. En uiteraard houden we ook rekening met energie-efficiëntie en een optimale veiligheid. Wil je professioneel advies op maat? Onze verdelers uit de regio Geel helpen je graag verder!

Gamma en mogelijkheden

Onze verschillende systemen voor raam- en deurprofielen bestaan in diverse stijluitvoeringen, verkrijgbaar in meer dan 400 kleuren! Onze verdelers uit Geel staan je bij met advies op maat, en maken je graag wegwijs in het gamma en de talrijke mogelijkheden.

Ook voor schuifraamsystemen, gevelsystemen, vouwwandsystemen enz. kan je uiteraard terecht bij onze verdelers in Geel.

Veiligheid van je aluminium ramen en deuren

Aluminium is een uiterst hard materiaal. Het vervormt bijna niet. Daarom is aluminium altijd een veilige keuze. Uiteraard blijven we bij Reynaers Aluminium ook innoveren op gebied van beveiliging. Waar nodig kan je jouw ramen en deuren laten voorzien van onder andere een handgreep met cilinderslot, extra scharnieren, een meerpunthaakslot, uitliftbeveiliging, dievenklauwen en een keypad of vingerscanner.

Premies in Geel

De Vlaamse Overheid biedt via de “Premiezoeker” heel wat informatie omtrent de eventueel mogelijke premies waarvoor je in aanmerking komt bij het plaatsen of vervangen van jouw schrijnwerk. Het is zeker aan te raden eens te informeren bij jouw gemeente of je ook voor andere, regionale premies in aanmerking komt.

Bouwvergunning in Geel

Gemeentes hanteren vaak een verschillende regelgeving voor het soort verbouwingen waarvoor bewoners een bouwvergunning dienen aan te vragen. Meer informatie over bouwvergunningen in Geel vind je terug op de site van de Stad Geel.

Verdelers van Reynaers Aluminium ramen en deuren in Geel

De dichtstbijzijnde dealers voor ramen en deuren in de regio Geel vind je op onderstaande kaart. Onze vakmannen staan je graag bij met professioneel advies op maat.