Elke woning heeft zijn eigen stijl. Of je nu kiest voor een moderne, klassieke of strakke woning, Reynaers Aluminium beschikt over een uitgebreide keuze aan raamprofielen en deurprofielen die beslist perfect bij jouw project passen. Hieronder vind je alvast vier van de meest populaire Reynaers profielstijlen.

De functionele stijl: sober en tijdloos

Je woning siert door haar eenvoud. Bij deze huizen past een ongecompliceerd design: geen bogen en versieringen, maar een strakke aluminium look.

De renaissancestijl: rustiek

Een pastoriewoning, een herenhuis in de stad: de renaissancestijl voor aluminium profielen is op maat gemaakt voor liefhebbers van details in de afwerking. Denk je aan renovatie of restauratie? De renaissance details zorgen voor een traditionele en rustieke stijl.

De minimalistische stijl: de verborgen vleugel

Kies voor een strak design voor je ramen. Van deuren tot ramen: in alle buitenschrijnwerk verbergen we het vleugelprofiel en werken het draaiende gedeelte weg. Je ziet niet waar het raam opengaat, doordat de openingscomponenten raamvleugels verborgen zitten achter het buitenkader. Resultaat: een strak en minimalistisch raam.

De industriële stijl: aluminium in staal design

De superslanke slimline reeks van Reynaers vervangt de majestueuze stalen ramen die vroeger vaak gebruikt werden. Aluminium profielen in staal design geven een industriële toets aan je woning, waardoor je met minimale interieuraccenten al snel een eigen stijl creëert.

Kiezen voor Reynaers profielen voor ramen en deuren is kiezen voor een unieke look, terwijl je geniet van alle voordelen van aluminium. Heb je de ideale stijl gevonden? Dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden van aluminium profielen voor jouw woning.