Van urban look tot landelijke stijl: Reynaers Aluminium past altijd bij jouw woning

Welke architecturale stijl je ook verkiest, van modern tot klassiek, van urban tot landelijk: de systemen van Reynaers Aluminium sluiten er altijd naadloos op aan én tillen je project meteen naar een hoger niveau. Voor ramen en deuren heb je de MasterLine™- en SlimLine™-series, voor schuifdeuren ConceptPatio™, MasterPatio™ en HiFinity™, voor vouwramen ConceptFolding™, voor gevelbekleding Paralline™.

Design in lijn met jouw persoonlijkheid

De systemen van Reynaers Aluminium bieden talloze design-mogelijkheden, zodat je altijd een oplossing hebt op maat van jouw smaak en gewenste woonervaring. Bij onze MasterLine™-serie voor ramen en deuren kun je kiezen voor verschillende designvarianten: functioneel, rennaissance, deco of het discrete ‘verborgen vleugel’-ontwerp. SlimLine™ is dan weer beschikbaar in 3 varianten - Classic, Cubic en Ferro. En terwijl alle systemen van Reynaers Aluminium zorgen voor rijkelijke lichtinval en een gevoel van openheid, spant HiFinity™ op dat vlak de kroon: dit innovatieve schuifsysteem is zo slank dat alles visuele grenzen lijken te verdwijnen – en tegelijk maakt het schuiframen tot een hoogte van 4m mogelijk. Bij geveltoepassing Paralline™ kun je zelfs tussen 5 designvarianten kiezen.

De systemen van Reynaers Aluminium zorgen voor rijkelijke lichtinval en een gevoel van openheid

Isolatie op maat van jouw behoeften

Onze systemen sluiten meteen ook perfect aan op jouw specifieke noden, bijvoorbeeld wanneer het op thermische isolatie en lichtinval aankomt. Zo kennen MasterLine™-ramen en -deuren verschillende isolatieniveaus, waaronder een dat geschikt is voor passiefbouw. MasterLine 8 biedt alvast 3 isolatieniveaus, die worden verkregen door de integratie van slimme materialen. In de MasterLine 8-HI+ worden bijvoorbeeld innovatieve isolatiestrips geïntegreerd. Die zorgen ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden, om zo te voldoen aan de strenge eisen van lage-energiewoningen en passiefbouw. Kortom: de ideale oplossing voor huizen met een hoge isolatiegraad en een laag energieverbruik - en zelfs voor passiefhuizen. MasterLine 10 wordt dan weer uitsluitend in de passiefbouw toegepast. Deze oplossing biedt een nog hogere isolatiewaarde. Zeg maar: de allerhoogste op de markt.

MasterLine-ramen en -deuren kennen verschillende isolatieniveaus
SlimLine combineert zijn ultraslanke design met 2 isolatieniveaus

SlimLine™ combineert zijn ultraslanke design met 2 isolatieniveaus, en is geschikt voor talloze projecten – van eigentijdse renovatie tot lage-energiewoningen. Zo is SlimLine 38 verkrijgbaar in twee versies, afhankelijk van het beoogde isolatieniveau. Beide versies hebben een sterk geïsoleerd driekamersysteem dat geschikt is voor dubbele beglazing. De standaard SlimLine 38 garandeert alvast sterke thermische prestaties, die tegemoetkomen aan alle hedendaagse eisen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Wie nog een stapje verder wil gaan, kiest voor de SlimLine 38-HI: die maakt meteen ook driedubbele beglazing mogelijk.

Ook de schuif- en vouwramen ConceptPatio- , HiFinity-, MasterPatio- en ConceptFolding- en gevelbekleding Paralline hebben isolerende tot hoog isolerende kwaliteiten – zowel op thermisch als op akoestisch vlak.  

"Het juiste design, de perfecte isolatie.
Dit is duurzame schoonheid in lijn met jouw leven."

Kleur en afwerking op maat

De afwerking van je ramen, deuren en schuifdeuren – helemaal in de juiste afmetingen -  gebeurt ook volledig op maat. Bovendien zijn alle systemen verkrijgbaar in alle kleuren en volgens specifieke afwerkingen. Om het oppervlak van een profiel de gewenste kleur te geven, kunnen twee processen worden toegepast: poederlakken of anodiseren.

Met poederlak ga je voor een matte of glanzende afwerking van je profiel. Kies voor Coatex™, de structuurlak die exclusief voor Reynaers Aluminium werd ontwikkeld om een gelijkmatige structuur en krasvastheid te garanderen. Of kies voor een metaaleffect, dat wordt verkregen door het toevoegen van aluminiumschilfers aan het kleurpoeder.

Bij anodisatie blijft de aluminium textuur zichtbaar. Zo krijg je dus aluminium in zijn meest pure vorm. Kies je voor anodisatie zonder kleuring, dan blijft de oorspronkelijke grijze kleur van het aluminium behouden. Je kan ook voor een stijlvolle bruintint kiezen, met daarbinnen specifieke tinten van grijs over champagne, naar brons tot zwart.

Als de kleur van je interieur niet overeenkomt met die van de gevel van je huis, hebben we ook tweekleurige profielen. Binnen deze Bicolor-oplossing worden de binnen- en buitenkant gelakt in verschillende, passende kleuren.

Alle systemen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en volgens specifieke afwerkingen

"Kies uit alle kleuren. Ga voor een unieke afwerking.
Elk Reynaers Aluminium-systeem is 100% van jou."

Krukken en openingswijzen à la carte

Verder kan je kiezen uit verscheidene collecties krukken die het design op maat van jouw woonstijl compleet maken. Bovendien maak je de keuze uit talloze openingswijzen – zowel voor je ramen en deuren als voor je schuiframen of vouwdeuren. Bij de schuifdeuren alleen al heb je bij de opengaande delen mogelijkheden als monorail, duorail en drierail – elk met hun eigen voordelen. Je hebt dan meteen ook de keuze tussen een schuif- of hefschuifsysteem.

Pimpen met accessoires

Daarnaast neemt je woon- en leefgemak ook nog eens toe dankzij de smart home-oplossingen, die in onze profielsystemen geïntegreerd kunnen worden: dankzij onze geautomatiseerde sluitsystemen ontgrendel je je deuren gewoon met uw vingerafdruk, afstandsbediening of smartphone-toestel en stap je zo naar binnen. Bovendien zorgen bijkomende opties zoals zonneweringen en vliegenramen op maat voor nog meer woonplezier. Hoe je dus het liefst woont, welk comfort je zoekt en wat jouw woonstijl ook is: met Reynaers Aluminium geniet je elke dag volop van duurzame schoonheid, een leven lang.”

 

Ontvang het gratis inspiratieboek ramen en deuren

Laat je inspireren door de realisaties van Reynaers Aluminium

  • Inspiratie voor jouw project
  • Referenties en realisaties
  • Gedrukt of digitaal

Ontvang het gratis inspiratieboek