Energie besparen doe je door luchtdicht te bouwen. Wanneer je kieren en spleten in je woning afdekt om energieverlies te beperken, heb je extra ventilatie nodig. Die ventilatie zorgt dan weer voor een optimale luchtkwaliteit en vermijdt condensatie op muren en plafonds. Onze Ventalis ventilatie units zijn een uitzonderlijke oplossing voor de ventilatie in je woning via het schrijnwerk.

Waarom Ventalis ventilatie units ontwikkelen

Om je schrijnwerk luchtdicht te plaatsen, kan je op Reynaers Aluminium vertrouwen, een pionier in ons vakgebied. Luchtdicht bouwen is niet alleen een belangrijk aspect van een energiezuinige woning, het is zelfs een must voor een passief- of lage-energie woning. Aangezien er steeds meer energiebesparende maatregelen moeten genomen worden, ontwikkelden we bij Reynaers Aluminium de Ventalis ventilatie units.

De vele voordelen van de Ventalis ventilatie units

Dit ventilatieprofiel wordt onzichtbaar geïntegreerd in je aluminium raam – of deurkader. De stijl van je profielen blijft dus behouden. De ventilatie units regelen zelf de mate van ventilatie op basis van de winddruk. Dit zorgt voor een aangename instroom van frisse lucht zonder dat er tocht ontstaat. De ventilatie units hebben 5 verschillende standen zodat jijzelf de gewenste stand kan kiezen aan de hand van de ventilatie die je nodig hebt.

Van plan om luchtdicht te bouwen of wil je de ventilatie in je woning optimaliseren? Bezoek een Reynaers Partner of Installer voor meer informatie.