Back to top

Artikels over "Veiligheid"

Inbraakbeveiliging van ramen en deuren: hoe werkt het?

Thuis zijn is gezellig, warm en veilig. Om je helemaal veilig te voelen in je woning kan je ramen en deuren extra beveiligen tegen inbraak. Wij bieden professionele inbraakbeveiliging voor al je aluminium ramen en deuren. We kunnen je woning voorzien van verschillende veiligheidsniveaus, van een basisbeveiliging voor je huis tot specifieke uitvoeringen op maat. Het begint al bij de selectie van het basismateriaal. Aluminium is uiterst hard en bijna niet te vervormen. Een veilige keuze dus. Maar er is meer!

Meer informatie

Beveilig je woning met de nieuwe vingerprintscanners van...

Wanneer je nieuwe aluminium ramen en deuren koopt beveilig je ze zoveel mogelijk tegen inbraak. Ook wie je woning binnen of buiten gaat heb je liefst onder controle. Daarom ontwikkelde Reynaers nieuwe vingerprintscanners en een keypad die de toegang tot je woning regelen.

Meer informatie

Reynaers glasbalustrade voor verhoogde veiligheid

Zelfs zonder balkon kan via deze glasbalustrade een schuifraam of raam veilig geopend worden om van een open uitzicht te genieten.

Meer informatie

De verschillen tussen ramen in hout en aluminium.

Een eerste stap bij het kiezen van nieuwe ramen en deuren is de materiaalkeuze. Kies je voor hout of aluminium?De stijl van de woning bepaalde vroeger vaak de materiaalkeuze voor de ramen en deuren. In een pastoriewoning, een hoeve of een herenhuis komen houten ramen zeker en vast tot hun recht, maar  inmiddels zijn deze ramen in landelijke of retrostijl ook in aluminium verkrijgbaar.

Meer informatie

De verschillen tussen ramen in pvc en aluminium.

Een eerste stap bij het kiezen van nieuwe ramen en deuren is de materiaalkeuze. Kies je voor pvc of aluminium? Ramen in kunststof (pvc) en ramen in aluminium hebben veel marktaandeel gewonnen ten koste van houten schrijnwerk en beheersen nu de markt.

Meer informatie

De 10 redenen om voor aluminium te kiezen

Om welke redenen kies je voor aluminium als materiaal voor je nieuwe ramen en deuren? Wij zetten de 10 redenen op een rijtje.

Meer informatie