Back to top

Artikels over "Energie en isolatie"

Energie besparen: van isolerende aluminium ramen en deuren tot...

Buitendeuren met grote glaspartijen, grote ramen die uitgeven op de tuin of schuifdeuren die voor veel licht zorgen in de woonkamer maken van je huis een echte thuis. Helaas kan het warmteverlies via ramen en deuren oplopen tot wel 25%. Met de thermisch geïsoleerde aluminium profielen van Reynaers bieden we jou echter een oplossing op maat. Zo maak je je dromen waar én bespaar je energie!

Meer informatie

Aluminium profielen voor jouw passiefhuis: CS 104 en CP 155-LS/HI

Bij de aankoop van nieuwe aluminium ramen en deuren ga je best niet over een nacht ijs. Een doordachte aankoop vandaag betekent immers een besparing op de energiefactuur van morgen. Met zijn gamma aluminium profielen geschikt voor passiefbouw biedt Reynaers Aluminium dan ook dé oplossing voor alle (ver)bouwers die kiezen voor een energiezuinige woning.

Meer informatie

Isolatie: wat je moet weten over de U-waarde van je aluminium...

Isolatie is van groot belang bij het kiezen van je nieuwe aluminium ramen en deuren. Hoe weet je welk profiel het best bij jouw isolatiebehoeften past? De mate waarin een aluminium profielsysteem geïsoleerd is, wordt uitgedrukt met de U-waarde. Vergeet ook niet na te kijken welke premies van toepassing zijn op de renovatie van je ramen.

Meer informatie

Een schuifraam of een hefschuifraam: wat past beter bij je...

Een schuifraam en hefschuifraam hebben elk hun eigen eigenschappen, extra comfortopties en elk schuifsysteem heeft bepaalde voorwaarden. We vergelijken beide zodat je bij de aankoop van een nieuw schuifraam weet waar je op moet letten.

Meer informatie

Ventilatie belangrijk bij isoleren: waar je op let bij de...

Energie besparen doe je door luchtdicht te bouwen. Wanneer je kieren en spleten in je woning afdekt om energieverlies te beperken, heb je extra ventilatie nodig. Die ventilatie zorgt dan weer voor een optimale luchtkwaliteit en vermijdt condensatie op muren en plafonds. Onze Ventalis ventilatie units zijn een uitzonderlijke oplossing voor de ventilatie in je woning via het schrijnwerk.

Meer informatie

Geluidsisolatie én energie besparen via ramen en deuren

Woon je in een luidruchtige omgeving? Zijn je buren soms wat luid of is je huis gelegen naast een drukke rijbaan? Akoestische isolatie is dan dé oplossing. Wil je ook een optimale isolatie van ramen en deuren om energie te besparen? Bij Reynaers aluminium hebben we de ideale oplossing voor jouw woning.

Meer informatie

Reynaers introduceert nieuwe SL 38 raam- en deur profielreeks

Reynaers Aluminium presenteert de nieuwe SL38 raam- en deur profielreeks, opvolger van de huidige CS38-SL. De innovatieve SL38 garandeert in de Slim Line reeks isolatiewaarden die voldoen aan alle hedendaagse eisen.

Meer informatie

Veranda als verlengstuk van je woning

De traditionele veranda die met één gevel tegen de woning werd aangebouwd is niet meer. 

Meer informatie
Reynaers Aluminium, Masterline 8, ramen en deuren

Masterline 8: het raamsysteem van de volgende generatie

Reynaers Aluminium lanceert met de Masterline 8 reeks het gloednieuwe en baanbrekende aluminium raamsysteem van de toekomst. De innovatieve Masterline 8 ramen bieden een grote architecturale vrijheid met maximale aandacht voor comfort.

Meer informatie

Ventilatie bij het luchtdicht plaatsen van je Reynaers Aluminium...

Energiezuinig en luchtdicht bouwen zijn voor elk (ver)bouwproject belangrijke elementen om rekening mee te houden. Bijgevolg heeft elke woning steeds meer ventilatie nodig. Ook bij de plaatsing van je schrijnwerk speelt ventilatie een belangrijk aspect. Daarom heeft Reynaers Aluminium de Ventalis ventilatie-units in zijn gamma.

Meer informatie

Pagina's