Back to top

Artikels over "Ecologie en duurzaamheid"

Voor elke woning het juiste aluminium schuifdeursysteem

Met een vlot vouw-of schuifsysteem verander je de leefruimte in een handomdraai in een overdekt terras en verlengstuk van de tuin. Een aluminium schuifraam is dan weer plaatsbesparend en wordt op een esthetische manier in je interieur verwerkt. Het aanbod van schuifsystemen is enorm, waardoor kiezen soms een onoverzichtelijke taak wordt. Wij helpen je graag bij de keuze van het juiste schuifraamsysteem om je leefruimte licht en open te maken. 

Meer informatie

De woonveranda van je dromen wordt realiteit

Samen met het gezin en vrienden beleef je zowel in als rond je huis de beste momenten. Geen wonder dus dat een aluminium veranda kopen een goede investering is. Meer en meer Belgen kiezen er dan ook voor om de leefveranda deel te laten uitmaken van hun nieuwbouwplannen.

Meer informatie

Waarom kies je voor het Reynaers Partner en Installer label?

Bij Reynaers Aluminium ben je zeker van vakmanschap en kan je rekenen op de kennis van onze vakmensen. Dit geldt ook voor onze service: we garanderen je duidelijkheid en een correcte dienstverlening op maat. De vakmensen met wie we nauw samenwerken zijn gespecialiseerde constructeurs en installateurs. Deze Partners en Installers vormen dan ook een uniek netwerk, waar je steeds terecht kan voor ramen en deuren van Reynaers Aluminium.

Meer informatie

Hoe onderhoud je jouw Reynaers Aluminium schrijnwerk?

Aluminium profielen zijn makkelijk te onderhouden. Samen met de grote keuze in kleuren en de verschillende waarden van isolatie, is dit materiaal dan ook een uitstekende kostenbesparende keuze voor al je binnen- en buitenschrijnwerk. Waarom besparen aluminium profielen je een hoop onderhoudskosten?

Meer informatie

Ventilatie belangrijk bij isoleren: waar je op let bij de...

Energie besparen doe je door luchtdicht te bouwen. Wanneer je kieren en spleten in je woning afdekt om energieverlies te beperken, heb je extra ventilatie nodig. Die ventilatie zorgt dan weer voor een optimale luchtkwaliteit en vermijdt condensatie op muren en plafonds. Onze Ventalis ventilatie units zijn een uitzonderlijke oplossing voor de ventilatie in je woning via het schrijnwerk.

Meer informatie

Hou de insecten buiten met de Mosquito vliegenramen van Reynaers...

Niets zo vervelend tijdens de zomermaanden als insecten die je om de haverklap komen storen. Het Mosquito horrensysteem van Reynaers aluminium is meer dan een vliegenraam. Deze horren hebben immers meer voordelen dan een gewoon vliegenraam! 

Meer informatie

Aluminium profielen: een ideaal evenwicht tussen prijs en...

De prijs van nieuwe ramen en deuren speelt uiteraard een belangrijke rol. De aankoop van aluminium ramen en deuren is daarom een uitstekende investering: de aankoopprijs van sommige aluminium profielen is hoger dan houten of PVC schrijnwerk, maar op lange termijn is aluminium een goedkopere oplossing en past het in jouw duurzame bouwvisie.

Meer informatie

Veranda als verlengstuk van je woning

De traditionele veranda die met één gevel tegen de woning werd aangebouwd is niet meer. 

Meer informatie

Reynaers sluit de aluminium kringloop

Reynaers Aluminium garandeert dat gerecycleerd aluminium, afkomstig van oude raamprofielen, kan worden gebruikt voor de fabricage van nieuwe ramen.

 

Meer informatie
Reynaers Aluminium, Masterline 8, ramen en deuren

Masterline 8: het raamsysteem van de volgende generatie

Reynaers Aluminium lanceert met de Masterline 8 reeks het gloednieuwe en baanbrekende aluminium raamsysteem van de toekomst. De innovatieve Masterline 8 ramen bieden een grote architecturale vrijheid met maximale aandacht voor comfort.

Meer informatie

Pagina's