Back to top

Artikels over "Design en kleur"

De glasgevel: breng buiten naar binnen.

Iedereen droomt wel van glasgevels, grote ramen en schuifdeuren in zijn woning. Niet alleen laten ze meer daglicht binnen, ook de overgang tussen woonruimte en de tuin verloopt naadloos. Om deze grote ramen en deuren in je woning te integreren, heb je een stevige constructie nodig. Aluminium is uiterst duurzaam en is het materiaal bij uitstek om grote glaspartijen te dragen. Hoe breng je buiten naar binnen?

Meer informatie

Aluminium profielen: welke stijl past bij mijn woning

Elke woning heeft zijn eigen stijl. Of je nu kiest voor een moderne, klassieke of strakke woning, Reynaers Aluminium beschikt over een uitgebreide keuze aan raamprofielen en deurprofielen die beslist perfect bij jouw project passen. 

Meer informatie

Een waaier aan kleuren en effecten

De aluminium profielen van Reynaers zijn verkrijgbaar in meer dan 400 hoogwaardige kleuren. De keuze van het kleuringsprocédé biedt de mogelijkheid om subtiele nuances en originele effecten te creëeren waardoor je woning volledig in lijn ligt met je persoonlijkheid en creativiteit.

Meer informatie

Handgrepen: design en optimale ergonomie om je woning af te...

Een deur of een raam is pas af wanneer het complete design klopt. Samen met Leo De Carlo ontwierpen we de PURITY® handgrepen. De leerling van Philippe Starck liet zich hiervoor inspireren door de typische architecturale stijl van Reynaers Aluminium systemen en hun integratie in woningen en projecten. Hij gebruikte het nieuwe materiaal Pura™, waarvoor Reynaers wereldwijd de exclusiviteit heeft in de categorie raam- en deurkrukken.

Meer informatie

Een schuifraam of een hefschuifraam: wat past beter bij je...

Een schuifraam en hefschuifraam hebben elk hun eigen eigenschappen, extra comfortopties en elk schuifsysteem heeft bepaalde voorwaarden. We vergelijken beide zodat je bij de aankoop van een nieuw schuifraam weet waar je op moet letten.

Meer informatie

Kies de aluminium veranda die bij je past!

Een woonveranda vormt het hele jaar door een mooie uitbreiding van je woonruimte. Je geniet tijdens elk seizoen van de tuin en je huis baadt steeds in daglicht. Je kiest dan ook graag uit verschillende stijlen voor de woonveranda die passen bij je woning. Aluminium profielen voor de veranda bepalen die stijl en bestaan in verschillende soorten en vormen. Welke profielen kiezen voor welke stijl?

Meer informatie

Reynaers introduceert nieuwe SL 38 raam- en deur profielreeks

Reynaers Aluminium presenteert de nieuwe SL38 raam- en deur profielreeks, opvolger van de huidige CS38-SL. De innovatieve SL38 garandeert in de Slim Line reeks isolatiewaarden die voldoen aan alle hedendaagse eisen.

Meer informatie

Veranda als verlengstuk van je woning

De traditionele veranda die met één gevel tegen de woning werd aangebouwd is niet meer. 

Meer informatie

Reynaers glasbalustrade voor verhoogde veiligheid

Zelfs zonder balkon kan via deze glasbalustrade een schuifraam of raam veilig geopend worden om van een open uitzicht te genieten.

Meer informatie

Architecte getuigt: renovatie van authentieke hoeve met moderne...

Architecte Mieke Geerolf (zaakvoerder MG architecten) ontwikkelde en begeleidde de renovatie van de 18de eeuwse Begijnhoeve in Oorbeek. Ze werkte hiervoor samen met Reynaers Aluminium.

Meer informatie

Pagina's