Back to top

Artikels over "Comfort en onderhoud"

Hou de insecten buiten met de Mosquito vliegenramen van Reynaers...

Niets zo vervelend tijdens de zomermaanden als insecten die je om de haverklap komen storen. Het Mosquito horrensysteem van Reynaers aluminium is meer dan een vliegenraam. Deze horren hebben immers meer voordelen dan een gewoon vliegenraam! 

Meer informatie

Een schuifraam of een hefschuifraam: wat past beter bij je...

Een schuifraam en hefschuifraam hebben elk hun eigen eigenschappen, extra comfortopties en elk schuifsysteem heeft bepaalde voorwaarden. We vergelijken beide zodat je bij de aankoop van een nieuw schuifraam weet waar je op moet letten.

Meer informatie

In 3 stappen naar de ideale ramen voor jouw project

Op zoek naar aluminium ramen, deuren of een veranda voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Vind in 3 stappen de ideale ramen voor jouw project en beleef je woondroom.

Meer informatie

Een waaier aan kleuren en effecten

De aluminium profielen van Reynaers zijn verkrijgbaar in meer dan 400 hoogwaardige kleuren. De keuze van het kleuringsprocédé biedt de mogelijkheid om subtiele nuances en originele effecten te creëeren waardoor je woning volledig in lijn ligt met je persoonlijkheid en creativiteit.

Meer informatie

Reynaers Aluminium brengt oude rijwoning op een unieke manier...

Toen GMF Architecten door een gezin werd gecontacteerd voor de verbouwing van hun rijwoning nabij de Antwerpse stadskern, stonden ze voor een complexe opdracht. Zo wensten de eigenaars de woning niet enkel drastisch herin te richten. Ze wilden ook een volwaardige extra verdieping laten bouwen op de bestaande structuur zodat het huis even hoog zou worden als dat van de buren. Het resultaat is een totaal nieuwe woning die opvalt door haar strakke, eigentijdse architectuur en de instroom van een massale hoeveelheid licht. Een verschil van dag en nacht. Waarin ook Reynaers Aluminium een niet onbelangrijk aandeel heeft.

Meer informatie

De verschillen tussen ramen in hout en aluminium.

Een eerste stap bij het kiezen van nieuwe ramen en deuren is de materiaalkeuze. Kies je voor hout of aluminium?De stijl van de woning bepaalde vroeger vaak de materiaalkeuze voor de ramen en deuren. In een pastoriewoning, een hoeve of een herenhuis komen houten ramen zeker en vast tot hun recht, maar  inmiddels zijn deze ramen in landelijke of retrostijl ook in aluminium verkrijgbaar.

Meer informatie

De verschillen tussen ramen in pvc en aluminium.

Een eerste stap bij het kiezen van nieuwe ramen en deuren is de materiaalkeuze. Kies je voor pvc of aluminium? Ramen in kunststof (pvc) en ramen in aluminium hebben veel marktaandeel gewonnen ten koste van houten schrijnwerk en beheersen nu de markt.

Meer informatie

De 10 redenen om voor aluminium te kiezen

Om welke redenen kies je voor aluminium als materiaal voor je nieuwe ramen en deuren? Wij zetten de 10 redenen op een rijtje.

Meer informatie

Aluminium profielen: een ideaal evenwicht tussen prijs en...

De prijs van nieuwe ramen en deuren speelt uiteraard een belangrijke rol. De aankoop van aluminium ramen en deuren is daarom een uitstekende investering: de aankoopprijs van sommige aluminium profielen is hoger dan houten of PVC schrijnwerk, maar op lange termijn is aluminium een goedkopere oplossing en past het in jouw duurzame bouwvisie.

Meer informatie

De glasgevel: breng buiten naar binnen.

Iedereen droomt wel van glasgevels, grote ramen en schuifdeuren in zijn woning. Niet alleen laten ze meer daglicht binnen, ook de overgang tussen woonruimte en de tuin verloopt naadloos. Om deze grote ramen en deuren in je woning te integreren, heb je een stevige constructie nodig. Aluminium is uiterst duurzaam en is het materiaal bij uitstek om grote glaspartijen te dragen. Hoe breng je buiten naar binnen?

Meer informatie

Pagina's