Reynaers Aluminium stelt op Batibouw 2017 zijn nieuwe MasterLine 8 raamsysteem voor  aan het grote publiek. Dit nieuwe systeem is de opvolger van het  succesvolle Reynaers Concept System.  Masterline 8 legt de nadruk op architecturale vrijheid en beantwoordt tegelijk aan de strengste eisen op het vlak van thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid. Het Masterline 8 gamma, dat bestaat in 3 designvarianten,  wordt vervolledigd met de komst van het Verborgen Vleugel profiel. Deze variant met Verborgen Vleugel wordt in primeur voorgesteld op de stand van Reynaers in Hal 4 – Stand 217.

De MasterLine 8 reeks van Reynaers Aluminium is het gloednieuwe en baanbrekende aluminium raamsysteem van de toekomst. De innovatieve MasterLine 8 ramen combineren een grote architecturale vrijheid met maximale aandacht voor comfort. De MasterLine 8 ramen waren reeds beschikbaar in 3 stijlen: ‘Functioneel’-strak, ‘Renaissance’-klassiek en ‘Deco’-hedendaags. Het gamma wordt nu compleet met de introductie van de ‘Verborgen Vleugel’ voor moderne bouwstijl. Hierdoor sluiten de Masterline 8 profielen perfect aan bij ieders smaak en de stijl van elke woning.

Masterline Verborgen Vleugel

In deze uitvoering verdwijnt de opengaande vleugel volledig achter het kaderprofiel waardoor draai- of draaikipramen hetzelfde uitzicht krijgen als vaste ramen en de gevel een zeer strakke, moderne en vooral minimalistiche uitstraling krijgt.

Superieure prestaties

Masterline 8 is het raamsysteem van morgen. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. De nieuwe Verborgen Vleugel ramen worden net zoals de designvarianten Functioneel, Renaissance en Deco, beschikbaar in 3 isolatieniveaus: Standaard, High Insulation (Hi) en High Insulation Plus (Hi+), en zijn dus uitermate geschikt voor woningen met hoge isolatie-eisen, laag energieverbruik en zelfs passiefwoningen. Met Masterline 8 lanceert Reynaers Aluminium een nieuwe generatie innovatieve ramen. Deze spelen perfect in op de actuele architectuurtrends met een maximale integratie van licht in de woning en de optimalisatie van het binnenklimaat. Hierdoor beantwoorden Masterline ramen  aan alle verwachtingen.