Geachte heer, mevrouw,

Reynaers Aluminium NV draagt als systeemleverancier kwaliteit hoog in het vaandel. Om die reden voeren wij regelmatig controles uit op onze systemen, om zo onze standaard te blijven garanderen.

Recente controles hebben echter uitgewezen dat bij bepaalde elementen, van bepaalde afmetingen, lokaal, er een mogelijkheid bestaat dat, onder extreme winddruk, de glaslat zou kunnen ontklipsen. Dit werd enkel vastgesteld in een testomgeving en gebeurde nog niet in de praktijk. Toch wil Reynaers Aluminium niet het minste risico nemen en zal zij de nodige maatregelen nemen om dit risico uit te trachten sluiten.

In het kader hiervan hebben wij onze partners – die de ramen bij de eindklanten plaatsen – gecontacteerd om inzichtelijk te maken waar en bij wie er aanpassingen dienen te gebeuren. Onze partner die uw ramen plaatste deelde ons mee dat er bij u, bij bepaalde elementen, actie dient ondernomen te worden, zoals hieronder beschreven.

Om in de toekomst onze kwaliteit te blijven waarborgen willen wij een extra glasblokje(s) plaatsen onder de glaslatten van de betrokken elementen. Deze ingreep is zeer kort, 15min per element en onzichtbaar. Deze werkzaamheden worden uiteraard kosteloos uitgevoerd. Hier ziet u in een filmpje wat er precies gaat gebeuren.

Waar zorgen wij voor:

  • Een kosteloze herstelling zodat u langdurig kan blijven genieten van uw schrijnwerk.
  • Enkel door Reynaers Aluminium beschikbaar gestelde onderdelen zullen gebruikt worden.
  • Wij streven ernaar een afspraak te maken op een moment dat u schikt.
  • Wanneer u niet meer de eigenaar of bewoner bent van het gebouw, gelieve ons de nieuwe contactgegevens te bezorgen.

U zal dus kortelings gecontacteerd worden door Respo Repair Belux, een afgevaardigde firma van Reynaers Aluminium om deze aanpassing door te voeren op een moment dat u schikt.

Als vanzelfsprekend zullen wij en Respo Repair Belux uw gegevens die wij van onze partner ontvingen (naam, voornaam, adres, emailadres, telefoonnummer) louter voor deze actie – die u tot voordeel strekt – en niet voor commerciële doeleinden gebruiken.  Uw gegevens zullen maximaal tot zes maanden na afhandeling van de actie worden bijgehouden.    

Voor de overige aspecten van deze gegevensverwerking zijn wij zo vrij om te verwijzen naar ons privacy beleid dat u kan terugvinden op: https://www.reynaers.be/nl-BE/particulieren/privacy-policy 

Voor vragen hierover kan u terecht op privacy@reynaers.be  

Wij willen ons verontschuldigen voor het eventuele ongemak dat dit met zich meebrengt, maar vertrouwen erop dat onze acties het vertrouwen in ons merk doet blijven behouden.

Met vriendelijke groeten,

Het Belux-team

Namens Reynaers Aluminium NV