De prijs van nieuwe ramen en deuren speelt uiteraard een belangrijke rol. De aankoop van aluminium ramen en deuren is daarom een uitstekende investering: de aankoopprijs van sommige aluminium profielen is hoger dan houten of PVC schrijnwerk, maar op lange termijn is aluminium een goedkopere oplossing en past het in jouw duurzame bouwvisie.

Niet vervangen noch vernieuwen

Aluminium is bestand tegen alle weersomstandigheden: het barst niet, rot niet en wordt niet aangetast door ongedierte. Nooit moet je aan vervanging of vernieuwing denken. Je moet er dus ook geen budget voor voorzien.

Ook de vouw-, hefschuif- en schuifsystemen zijn van uitstekende kwaliteit. Zelfs bij intensief gebruik blijven alle technische componenten probleemloos functioneren.
Reynaers geeft dan ook 10 jaar garantie op de kwaliteit en de samenstelling van de legering van het aluminium.

Energie besparen

Onze Installers en Partners zijn perfect opgeleid om je te adviseren in het kopen van de juiste profielen. Kies je voor luchtdicht bouwen om energie te besparen? Dan kan je op hun vakmanschap rekenen om dit op een professionele manier voor je op te lossen. Zelfs voor passiefhuizen bieden we aluminium profielen die voldoen aan de strenge voorwaarden om energiezuinig te wonen.

Makkelijk in onderhoud

Aluminium ramen en deuren hoef je niet te schilderen noch te vernissen. Bovendien hoef je slechts maximaal 4 keer per jaar de aluminium profielen te reinigen.Je bespaart dus tijd en kosten op het onderhoud van je schrijnwerk.