Premies voor wie in 2017 zijn ramen en deuren vervangt

De Vlaamse regering ondersteunt in 2017 verbouwprojecten met een nieuwe totaalrenovatiebonus. Wie ervoor kiest om zijn ramen en deuren te vervangen in het kader van een renovatieproject van zijn woning zal van deze bonus kunnen genieten.

Verbouwen zit in de lift en dat is ook de Vlaamse regering niet ontgaan. Ze introduceert dit jaar een totaalrenovatiebonus. Wie van deze bonus wil genieten dient binnen de 5 jaar, drie of meer van volgende energiebesparende maatregelen aan zijn woning uit te voeren: isolatie dak, isolatie muren, vervangen van ramen en schrijnwerk, warmtepompen plaatsen, zonneboiler installeren of een ventilatiesysteem plaatsen. De bonus die op basis van de werken toegekend wordt is afhankelijk van het aantal werken dat je combineert en de bedragen die je investeert over een periode van 5 jaar.

Renovatieplannen? En behoefte aan nieuwe ramen en deuren? Breng een bezoekje aan de Reynaers Partner of Installer in je buurt.  

Meer info: http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/totaalrenovatiebonus-van-de-netbeheerder