Je vraagt je misschien af: een pivoterende deur, wat is dat eigenlijk? Een pivotdeur heeft geen scharnieren in de muur. Wel een draaipunt in de vloer en in het plafond. Zo draait de deur rond haar eigen as. Tot 110° voor een standaard MasterLine 8 pivotdeur en zelfs tot 160° voor een MasterLine 8 XL pivotdeur, afhankelijk van de positie van het pivotpunt.

Echte blikvanger in je huis

Je hebt de keuze om de deuropening te laten afwerken met een heel fijne omlijsting, of helemaal geen omlijsting te voorzien. Een glazen of aluminium pivotdeur met een slank aluminium profiel geeft je interieur zo een strakke, elegante en minimalistische look. Het is een echte blikvanger die je woning net dat ietsje meer geeft.

Maximale natuurlijke lichtinval

Met MasterLine 8 ga je voor veel natuurlijke lichtinval en een wijd zicht. Dankzij een glazen pivotdeur laat je meer natuurlijk licht naar binnen komen. Zo creëer je een extra gevoel van ruimte en openheid.

Ideaal voor hoge en brede deuren

Ben je fan van hoge of brede deuren? Met de XL-pivotdeur van MasterLine kun je tot maar liefst 4 meter hoog gaan. En met de Landscape-pivotdeur kun je zoveel pivoterende deuren aan elkaar schakelen als je maar wilt. Een verrassend en origineel alternatief voor bijvoorbeeld een glazen tussenwand of een schuifdeur naar je terras.

Superieure isolatie

Met een MasterLine 8-pivotdeur hoef je je geen zorgen te maken over warmteverlies of kou in je woning. Je kiest uit verschillende hoogisolerende versies die beantwoorden aan de isolatie-eisen voor renovaties en nieuwbouwwoningen. Voor een lage-energiewoning is er de HI-versie, voor wie nog verder wilt gaan de HI+ (Uf ≥1,5W/m²K). En het bodemprofiel dat in je vloer wordt verwerkt, houdt ook lucht, wind en water uit je woning.

 

Alle systemen handig gebundeld in het Reynaers Magazine

Ontdek alle systemen van Reynaers Aluminium in één magazine. Laat je inspireren.

  • Overzicht van onze systemen
  • Realisaties
  • Vakmannen

Doorblader hier het Reynaers magazine