Back to top

Persoonlijke inspiratievideo voor je ideale ramen, deuren of veranda: beleef jouw woondroom

Het kiezen van de juiste ramen voor je woning is geen eenvoudige taak. Door de talrijke mogelijkheden en het grote aanbod, is het een ganse opdracht om te komen tot de oplossing die past bij jouw wensen en jouw project.

Beleef je eigen dromen door je persoonlijke inspiratievideo makkelijk samen te stellen. Selecteer daarna op de website inspirerende projecten en kom een stapje dichter bij je ideale ramen, deuren of veranda. Nu is het tijd om een bezoekje te brengen aan de Reynaers vakman in je buurt. Hij maakt je wegwijs in de wereld van Reynaers en demonstreert alle oplossingen op groot scherm in een woning naar jouw keuze.

Reynaers Aluminium wil je graag bijstaan in deze keuze, door relevante informatie en inspiratie aan te bieden en je te begeleiden doorheen de verschillende fases, met unieke tools en ervaren vakmensen. Ook kan je kiezen uit alle kleuren in de Reynaers kleurencatalogus. Reynaers kleurt je aluminiumprofielen in precies de kleur die jij wil en past daarbij de techniek toe die voor jouw ramen en deuren het best geschikt is. Werp tenslotte samen met een vakman uit je buurt een blik op je bouwplan en finaliseer jouw woondroom.

Imagine… een zorgeloos traject naar allerhoogste comfort.