Je lokale Reynaers Aluminium vakman staat altijd voor je klaar, welke woondroom je ook wil realiseren. Van het eerste gesprek in de showroom tot de productie op maat en de finale plaatsing: tijdens het hele traject voel je echte betrokkenheid en ervaar je hoogkwalitatief Belgisch vakmanschap.

Altijd een Reynaers Aluminium vakman in je buurt

Alles begint op www.reynaers.be/vakman daar vind je meteen de dichtstbijzijnde Reynaers Aluminium vakman. Er is er altijd wel eentje in jouw buurt, want ons netwerk in België telt meer dan 150 vakmannen. Is je vakman een Reynaers Partner? Dan zal hij het hele traject in handen nemen: van opmeting, naar fabricage tot plaatsing. Gaat het om een Reynaers Installer? Dan verzorgt hij de opmeting en plaatsing, maar bestelt hij de ramen en deuren op maat op zijn beurt bij een Reynaers Partner, die het raam fabriceert.

Samen je plannen overlopen voor advies op maat

Op www.reynaers.be/vakman vind je niet alleen snel de vakman in jouw buurt, maar maak je ook makkelijk een afspraak of vraag je meteen online een offerte aan. Na je aanvraag contacteert de vakman je om samen je bouw- of verbouwproject in detail te overlopen. Dat gebeurt meestal in de showroom, waar alle aspecten optimaal besproken worden – van kleur tot verdere afwerking, design en isolatie. Je kan er de verschillende materialen en systemen van dichtbij ontdekken, en vaak visualiseren ze de verschillende oplossingen aan de hand van een 3D-configurator. Om de offerte zo goed mogelijk op te maken, stelt de vakman de juiste vragen, om je noden echt te begrijpen en de best mogelijke oplossing aan te bieden. Zo helpt hij je om mogelijkheden te zien, ook zaken waar je vaak nog niet aan gedacht had.

Dankzij zijn ruime expertise is je Reynaers Aluminium vakman in staat om advies te geven dat helemaal op maat is van jouw specifieke project. Bij een nieuwbouwproject worden de bouwplannen nauwkeurig doorgelicht, om zo alle mogelijkheden en opties te bekijken. Gaat het om een renovatie, dan zal je Reynaers Aluminium vakman ter plaatse komen kijken. In het geval van een totaalrenovatie worden beide aspecten gecombineerd: de plannen worden grondig bekeken én er wordt een bezoek ter plaatse gebracht.

In de showroom ontdek je verschillende materialen en systemen van dichtbij.

Van de beste isolatie tot het juiste design

Samen met je vakman bekijk je de gewenste prestaties op het vlak van isolatie. Daar komt de berekening van de nodige EPC- en EPB-waarden bij kijken. Maar ook andere prestaties worden grondig doorgelicht, zoals de gewenste akoestische isolatie en lucht- en waterdichtheid. Op basis van de inzichten die de Reynaers Aluminium vakman je geeft, maak je zo weloverwogen en gerichte keuzes voor je aluminium profielen, ook als het op de glaskeuze aankomt: dubbel of driedubbel, seizoensglas, zonwerend glas, akoestisch glas...  

Tijdens deze eerste stap wordt niet alleen bekeken waar onze systemen, zoals ramen, deuren, schuif- of vouwdeuren precies in je project passen, maar ook welke openingswijzen er nodig zijn: vast raam, draai-kip raam, pivoterende deur, mono of duorail schuifraam…. Bovendien worden verschillende esthetische mogelijkheden verkend – vaak ook zaken waar je zelf nog niet aan gedacht had. Had je al gedacht aan verborgen scharnieren, verborgen ontwatering, drempelloze overstap, een extra slanke middenstijl. Samen met je Reynaers Aluminium vakman ontdek je welke systemen een meerwaarde betekenen voor je woonplezier: welke oplossingen passen bij de stijl van je huis – en hoe tillen ze de uitstraling van je woning naar een hoger niveau, zowel binnen als buiten?

Je Reynaers Aluminium vakman adviseert met ongeëvenaarde kennis van zaken

Verder laat je lokale Reynaers Aluminium vakman je ook nog kennismaken met verschillende opties die je woonervaring helemaal compleet maken. In de showroom kan je bijvoorbeeld ook alle soorten krukken van dichtbij ontdekken. Daarnaast krijg je inzicht in verschillende smart home-oplossingen die een optimaal woongemak verzekeren, zoals opening vanop afstand of een stijlvol geïntegreerde openingsknop. Kortom: je Reynaers Aluminium vakman adviseert met ongeëvenaarde kennis van zaken over onze toepassingen, zodat jij de juiste keuzes kunt maken. Op die manier is de uiteindelijke offerte helemaal op maat van jouw plannen en verwachtingen.

Lokaal vakwerk, van profiel tot systeem op maat

Wanneer je de offerte hebt goedgekeurd, gaat het project van start. De tijdsduur hangt daarbij af van verschillende factoren, zoals de drukte in een bepaalde periode. Reynaers Aluminium levert alvast de profielen in de lengte aan de vakman, onder meer in de juiste kleur en met de gewenste afwerking. Vervolgens komen de lange aluminium profielen aan bij de Reynaers Partner. Die fabriceert ramen en deuren op maat, mét oog voor kwaliteit en veel kennis van zaken. De fabricage van de systemen gebeurt nog steeds deels met de hand – echt Belgisch vakmanschap dat wordt gecombineerd met hightech geautomatiseerde processen en machines, met hoogkwalitatieve systemen op maat als resultaat. 

Reynaers Aluminium levert alvast de profielen in de lengte aan de vakman.
De fabricage van de systemen gebeurt nog steeds deels met de hand.

Nadat de Reynaers Partner de ramen en deuren op maat gemaakt heeft, volgt de plaatsing. Die gebeurt door jouw vakman – dat is ofwel de Reynaers Partner zélf, ofwel je Reynaers Installer. Ook hier wordt niets aan het toeval gelaten, met een perfecte plaatsing als resultaat. Bovendien gebeurt de plaatsing met respect voor je woning en laat de Reynaers Aluminium vakman je huis altijd netjes achter, zodat jij meteen zonder zorgen kunt beginnen genieten van duurzame schoonheid. Of hoe ons lokaal vakmanschap jouw hoogstpersoonlijk woonplezier waarmaakt.

Altijd een Reynaers Aluminium vakman in je buurt

  • Persoonlijk advies
  • Op maat van jouw project
  • Belgisch vakmanschap & kwaliteit
  • Meer dan 150 vakmannen in België
  • Maak een afspraak online
  • Vraag online je offerte

Vind een Reynaers Aluminium vakman

Alle systemen handig gebundeld in het Reynaers Magazine

Ontdek alle systemen van Reynaers Aluminium in één magazine. Laat je inspireren.

  • Overzicht van onze systemen
  • Realisaties
  • Vakmannen

Doorblader hier het Reynaers magazine