Een woonveranda vormt het hele jaar door een mooie uitbreiding van je woonruimte. Je geniet tijdens elk seizoen van de tuin en je huis baadt steeds in daglicht. Je kiest dan ook graag uit verschillende stijlen voor de woonveranda die passen bij je woning. Aluminium profielen voor de veranda bepalen die stijl en bestaan in verschillende soorten en vormen. Welke profielen kiezen voor welke stijl?

Drie stijlen

Het functionele aluminium profiel geeft een sobere en elegante look aan je nieuwe aluminium veranda. Dit profiel past perfect bij elke moderne woning.

Meer op zoek naar die typische verandastijl? Dan is het orangerieprofiel wat je zoekt. Het profiel tovert je veranda om tot een Victoriaanse wintertuin.

Een derde en laatste aluminium profielsysteem is de Renaissance variant, ideaal voor een aanbouw in traditioneel architecturale stijl.

Kies ook de juiste afwerking

Ook de overgang van de veranda naar de dakrand wordt door Reynaers niet vergeten. Deze dakrandprofielen maken een perfecte afwerking mogelijk. Ze zijn vervaardigd uit duurzaam materiaal, vragen weinig onderhoud en zijn beschikbaar in dezelfde kleur als je veranda.

Keuze genoeg dus om je perfecte woonveranda samen te stellen. Neem voor meer informatie contact op met de Reynaers veranda Partner uit je buurt.