Thuis zijn is gezellig, warm en veilig. Om je helemaal veilig te voelen in je woning kan je ramen en deuren extra beveiligen tegen inbraak. Wij bieden professionele inbraakbeveiliging voor al je aluminium ramen en deuren. We kunnen je woning voorzien van verschillende veiligheidsniveaus, van een basisbeveiliging voor je huis tot specifieke uitvoeringen op maat. Het begint al bij de selectie van het basismateriaal. Aluminium is uiterst hard en bijna niet te vervormen. Een veilige keuze dus. Maar er is meer! Zo beveiligen we je ramen en deuren extra tegen inbraak:

 • Sloten op je deuren
  Om dieven buiten te houden, plaatsen we extra scharnieren, een uitliftbeveiliging en dievenklauwen. Deze systemen voor inbraakpreventie beveiligen je aluminium deur wanneer de pennen uit het scharnier worden gehaald. Het scharnier kan dan niet meer geforceerd worden en je deur blijft veilig toe.
   
 • Kokervormige glaslatten op je schuifdeuren
  Dankzij de glaslatten is het onmogelijk om zonder glasbreuk in te breken. De glaslatten zetten het glas vast aan de binnenkant, zodat dit er niet zomaar kan worden uitgehaald.
   
 • Meerpuntshaakslot
  Het slot van je schuifraam of -deur zit extra vergrendeld door de haak van het slot en ziet er aan de buitenkant net zo uit als een gewoon slot.
   
 • Handgreep met cilinderslot op je ramen
  Inbrekers worden tegengehouden door alle opengaande ramen te voorzien van een handgreep met cilinderslot.