Je hebt de beslissing genomen. Je plaatst nieuwe ramen en deuren. De offertes van alle leveranciers liggen voor je op tafel. Maar waarop moet je zeker letten wanneer je die offertes voor je ramen en deuren met elkaar vergelijkt? 

Vergelijk hetzelfde

Het eerste waar je op moet letten: vergelijk je wel hetzelfde? Gaat het in alle offertes over ramen en deuren in hetzelfde materiaal? Vergelijk zeker geen aluminium ramen met ramen in hout of pvc. Want dan vergelijk je appels met peren. Het prijsverschil tussen die materialen is best groot.

Kijk ook na of de graad van afwerking, het isolatieniveau en het type glas van de ramen in elke offerte hetzelfde zijn. Koos je voor inbraakwerende of verborgen sloten en klinken? Vroeg je screens of rolluiken? Check of ze op je offerte staan. Alles wat je vraagt, zorgt voor een prijsverschil. Vergelijk dus niet alleen het totaalbedrag, maar ook de bedragen van de aparte onderdelen.

Kraan of hoogwerker nodig?

Denk je dat je leverancier een kraan of hoogwerker nodig heeft om sommige ramen en deuren te plaatsen? Of is er naast en in je woning genoeg plaats om met je ramen en deuren te manoeuvreren? Check dat zeker, want het kunnen onverwachte meerkosten zijn die van leverancier tot leverancier sterk kunnen verschillen. De Reynaers-vakman in je buurt kun je contacteren om dat samen met jou te bekijken. Hij bespreekt ook de details van de plaatsing met je.

Bezoek toonzalen

Het aluminium, het glas en de soorten profielen met elkaar vergelijken? Dat kan alleen in een toonzaal. Neem je tijd om de showroom te bezoeken van elke leverancier die je een offerte bezorgde. Ga er je toekomstige ramen en deuren bekijken en voelen. Alleen zo neem je de juiste beslissing.

Hoe een Reynaers Aluminium-offerte aanvragen?

Wil je weten hoeveel nieuwe aluminium ramen en deuren van Reynaers Aluminium kosten? Vraag in 3 makkelijke stappen een offerte op maat bij je Reynaers-vakman aan.

 1. Start je offertevraag online. Op basis van je contactgegevens krijg je de Reynaers-vakmannen in je buurt te zien. Vraag bij één of meer van hen je offerte op maat aan.
 2. De Reynaers-vakman maakt een afspraak met je, meestal in zijn showroom. Tijdens dat gesprek overloopt hij samen met jou je nieuwbouw- of verbouwproject in detail. Je kunt er ook onze materialen en systemen zien, voelen en vergelijken.
 3. Je krijgt een offerte helemaal op maat van je plannen en verwachtingen.

Goed om te weten: voor een nieuwbouwproject hoef je alleen je bouwplannen aan je vakman te bezorgen. Bij een renovatie komt hij in je woning alles opmeten. Bij een totaalrenovatie combineert hij de 2.

Altijd een Reynaers Aluminium vakman in je buurt

 • Persoonlijk advies
 • Op maat van jouw project
 • Belgisch vakmanschap & kwaliteit
 • Meer dan 150 vakmannen in België
 • Maak een afspraak online
 • Vraag online je offerte

Vind een Reynaers Aluminium vakman

Alle systemen handig gebundeld in het Reynaers Magazine

Ontdek alle systemen van Reynaers Aluminium in één magazine. Laat je inspireren.

 • Overzicht van onze systemen
 • Realisaties
 • Vakmannen

Doorblader hier het Reynaers magazine