De beslissing is genomen. De offertes liggen op tafel. De aankoop van nieuwe ramen en deuren voor je woning wordt een feit. Waar moet je zeker op letten bij het vergelijken van offertes voor je ramen en deuren?

Vergelijk hetzelfde
Belangrijk om eerst te bepalen is, vergelijk je hetzelfde? Zijn al je offertes voor nieuwe ramen en deuren in hetzelfde materiaal? Of vergelijk je een offerte voor aluminium ramen met een offerte voor houten of PVC? Natuurlijk zal hier een prijsverschil op zitten. Is er rekening gehouden met de graad van afwerking? Bevatten de verschillende offertes overal inbraakwerend of verborgen beslag? Zitten er screens of rolluiken op de gevraagde ramen? Vergelijk je nieuwe ramen en deuren met hetzelfde isolatieniveau en type beglazing? Al deze onderdelen kunnen voor prijsverschillen zorgen in een offerte.

Hoogtewerker nodig?
Is er een hoogtewerker nodig om bepaalde ramen en deuren geplaatst te krijgen? Of is er naast of door je woning voldoende plaats om de nieuwe ramen en deuren op hun plaats te krijgen?

Breng een bezoekje aan de vakman in je buurt en bekijk met hem samen de mogelijkheden.

De Reynaers vakman in je buurt is het best geplaatst om samen met jou de details van je (ver)bouwtraject te bespreken. Vraag bij de vakman van jouw keuze een offerte op maat aan en ontvang meer info over de kostprijs van jouw nieuwe aluminium ramen en deuren.