Met een vlot vouw-of schuifdeursysteem verander je de leefruimte in een handomdraai in een overdekt terras en verlengstuk van de tuin. Een aluminium schuifraam is dan weer plaatsbesparend en wordt op een esthetische manier in je interieur verwerkt. Het aanbod van schuifdeursystemen is enorm, waardoor kiezen soms een onoverzichtelijke taak wordt. Wij helpen je graag bij de keuze van het juiste schuifdeursysteem om je leefruimte licht en open te maken. 

Vouwdeur of schuifraam? 

Aluminium vouwdeuren: meer ruimte en licht 

Jouw interieur is strak en modern en vanuit de huiskamer wil je uitkijken op de tuin en het terras. Daar hoort een eigentijdse vouwdeur bij met symmetrische profielen. De raampartijen van een vouwwand kan je immers volledig openen, zodat binnen- en buitenruimte één worden. Je terras loopt bovendien, als je dat wenst, zelfs over naar je woning zonder opstap. Nog een leuke extra: je kiest zelf naar welke kant de raampartijen van je vouwwand openen.

Aluminium schuifdeuren: voor glaspartijen tot 400kg

Schuif je raam open en laat de zon binnen. Een schuifdeur geeft een minimalistische look aan je leefruimte of aluminium woonveranda. Toch blijven onze schuifdeuren uiterst stevig en kunnen ze een glaspartij tot 400 kg per vleugel dragen. Al onze schuiframen voldoen aan de hedendaagse isolatienormen en zorgen voor gezelligheid en comfort in je woning. 

Hi-finity schuiframen: grote glaspartijen voor meer licht

Voor nóg meer licht in huis hebben we ook een schuifraam met grote glaspartijen in ons aanbod. Het Hi-Finity design schuifraam bestaat uit grote glaspartijen gedragen door ultrafijne aluminium profielen. Dankzij de draagkracht en de innovatieve verbinding kunnen de glaspanelen een gewicht tot 500 kilogram dragen. Hi-Finity leent zich prefect voor integratie in elke moderne woning of leefveranda.

Monorail of duorail ? 

Bij monorail schuifdeuren heb je een vast gedeelte en een schuivend gedeelte dat meestal aan de buitenkant schuift. De grotere glaspartij bij een monorail in het vaste gedeelte zorgt voor een strakke en minimalistische look. Bij een duorail schuifdeursysteem kan je beide delen als schuivend element laten plaatsen. Bovendien bestaat een duorail schuifdeur uit twee gelijke glaspartijen.  

Jij weet welk design het beste bij je woning past, onze vakmannen hebben ervaring in integratie, ontwerp en plaatsing. Kom langs bij een Reynaers Partner of Installer en we bespreken de oplossingen voor jouw woning.