Iedereen droomt wel van glasgevels, grote ramen en schuifdeuren in zijn woning. Niet alleen laten ze meer daglicht binnen, ook de overgang tussen woonruimte en de tuin verloopt naadloos. Om deze grote ramen en deuren in je woning te integreren, heb je een stevige constructie nodig. Aluminium is uiterst duurzaam en is het materiaal bij uitstek om grote glaspartijen te dragen. Hoe breng je buiten naar binnen?

Kies de aluminium ramen en deuren die aansluiten bij het ontwerp van je woning door deze volledig aan te passen aan je eigen smaak en voorkeur. In ons gamma vind je aluminium schuifdeuren en ramen die voorzien zijn van een hefsysteem en zo goed als drempelloos zijn. De overgang tussen binnen en buiten is vlak, erg praktisch voor elke bewoner in huis. Deze toepassing geeft een moderne look aan je woning. Aluminium is hierdoor het ideale materiaal voor grote ramen en deuren.

Bovendien gaan we bij Reynaers nog een stapje verder. Dankzij hedendaagse bedieningsmogelijkheden kan je de schuifdeuren ook gemotoriseerd en eventueel vanop afstand (via een app, afstandsbediening...) openen of sluiten. 

Jouw stijl vind je vast en zeker in ons gamma. Had je nog iets anders in gedachten? Neem contact op met de Reynaers vakman in jouw buurt voor advies op maat.